reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
Rzeczywiście w 3. trymestrze w pierwszej ciązy przybralam najwiecej, ale w całej ciąży to łacznie 13 kg. Teraz to 3 kg do przodu, wiec nie jest zle.

oj oj u mnie juz 6 kg do przodu ale dopiero w piatek dowiem sie ile waza moje szkraby wiec sie nie przejmuje:-):-)
no ale wedlug tego linka to w bliżniaczej ciazy do 20 dochodzi.... he he ciekawe gdzie ja to bede nosic.... przy moich 163 cm chyba na plecach:-D:-D

Ostatnia edycja:
ja 5 kg. do przodu ale odkąd dostałam eutyrox- czyli od 3 tyg. 0....czyli jakby nie było gdyby lekarz nie zadziałał to pewnie już z 10 bym miała, na razie 5kg.ale to i tak dużo, bo ja startowałam z 65kg.przy 164cm.wzrostu, więc jak poczytałaa wczoraj, ile wy ważycie, to poszłam sobie lody zjeść, żeby już nie myśleć o tym;)

Kurcze wczoraj na kolacje znowu skusiłam się na kebaba!:wściekła/y:Jak tak dalej będzie to będę większa od krowy!!! Wrrrrrrrrrrrrr:crazy:

Pytanko do kobitek ktore juz rodziły
Kiedy tyłyście najwięcej ?
Ostatni trymestr...zdecydowanie a dokładnie ostatni miesiąc.. kurcze aż strach pomyśleć co teraz będzie................

oj oj u mnie juz 6 kg do przodu ale dopiero w piatek dowiem sie ile waza moje szkraby wiec sie nie przejmuje:-):-)
no ale wedlug tego linka to w bliżniaczej ciazy do 20 dochodzi.... he he ciekawe gdzie ja to bede nosic.... przy moich 163 cm chyba na plecach:-D:-D
Dobre :):):)
ja mam się hamować a ciągle coś podjadam już widzę jakiego stresa będe miała przez kolejną wizytą.....

Pytanko do kobitek ktore juz rodziły
Kiedy tyłyście najwięcej ?

generalnie teraz w drugimtrymestrze bo wtedy najbardziej intensywny wzrost masy u dziecka i u matki tez,w trzecim u mnie tempo wzrostu wagi spadlo,
ogolnie teraz plus 6 z czego 3 na pierwszy trymestr,kolejne 3 do dzisiejszego dnia
w tamtej ciazy plus 17,teraz tez sie takiego wyniku spodziewam,bo mniej wiecej proporcjonalnie podobnie nabieram masy,chociaz powiedzialabym ze delikatnie mnie w tej ciązy

reklama
Do góry