reklama
Kasias88
Fanka BB :)
Ja jestem zaskoczona swoją wagą, ale cóż we wrześniu będe poprostu małą kulką:-) Waże 57kg, no bez ciuchów to z 56.5kg, wiec przybyło mi prawie 5 kg a Jasiek waży niecałe 0.5 kg, wiec te wszystkie pozostałe kilogramy mam chyba w cyckach i w brzuchu, bo w spodnie sie mieszcze tylko nie dam rady sie dopiąć
lilu02
dziewczyny ja mam mały brzuch ale spodni nie założę (jeansów) bo mi tak w d...pe poszło.... uda i biodra jak Matka Polka po 8 dzieci...masakra...a na wadze 3 kg na plusie..no ja do lata to krzesła pod siebie nie będę potrzebowała
lilu02
Oj Gaja teraz na L4 bez stresów z powodu szefów jedzonko bedzie smakowało przynajmniej u mnie tak jest...brak bieganiny w firmie i już mam na wszystko ochotę a i czas pozwala mi na przygotowanie różnych smakołyków....a potem strach na wagę wejśćna dzień dzisiejszy przez 5 tygodni ani grama, ogółem 1 kg na plus.
lilu tylko generalnie ja mam rzadko takie zachciewajki i że więcej zjem, zazwyczaj wsio na żołądku mi stoi :/ Ale wiem, że przybiorę bo to niestety niemożliwe żeby nic nie przytyć Także z czasem będzie mnie więcej
lilu02
to masz fajnie ja jak skończe pałaszować jedną "zachciewajke" to już myślę o następnej.....przed chwilą weszłam na wagę...już wiem że jutro nie dam na nic się skusić...normalnie nie wierzę ze tak sobie pozwalam...mnie już jest więcejlilu tylko generalnie ja mam rzadko takie zachciewajki i że więcej zjem, zazwyczaj wsio na żołądku mi stoi :/ Ale wiem, że przybiorę bo to niestety niemożliwe żeby nic nie przytyć Także z czasem będzie mnie więcej
Ja zaczynałam od wagi 62 kg przy wzroście 172 cm. Teraz w 21 tygodniu 1 kg na plusie. Zapewne spowodowane jest to tym, że na początku do 12 tygodnia wymiotowałam w zasadzie non stop. Teraz na szczęście już jest ok. Jedyne wyrzeczenie jakie sobie zapowiedziałam i póki co skutecznie się z niego wywiązuje od 19 tygodnia ciąży to nie jedzenie słodyczy. A wszystko przez to, że pochłaniałam ich ogromne ilości aż nie zaczeli się wszyscy na mnie wydzierać, że doprowadze się do cukrzycy ciążowej albo jeszcze gorzej, że moje maleństwo zostanie obdarowane cukrzycą na całe życie.
Tak więc się zawzięłam i powiedziałam dość.
Tak więc się zawzięłam i powiedziałam dość.
reklama
She*shu
Nie no dochodzą jeszcze wody płodowe, łożysko i sama macica jest większa-a to wszystko też swoje waży;-)Ja jestem zaskoczona swoją wagą, ale cóż we wrześniu będe poprostu małą kulką:-) Waże 57kg, no bez ciuchów to z 56.5kg, wiec przybyło mi prawie 5 kg a Jasiek waży niecałe 0.5 kg, wiec te wszystkie pozostałe kilogramy mam chyba w cyckach i w brzuchu, bo w spodnie sie mieszcze tylko nie dam rady sie dopiąć
Podziel się: