reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

reklama
Ale Wam zazdroszcze tych zrzuconych kg! Mnie zostalo do wagi sprzed ciazy prawie 6 kg i jakos od 2 tyg nie chce isc nic w dol :baffled::-( A chcialabym jeszcze wiecej zrzucic bo mialam nadwage przed ciaza.
A jesli chodzi o rozstepy: przez cala ciaze mialam idealny brzuch a rozstepy zrobily mi sie w dniu porodu! Zarowno na brzuchu jak i na piersiach i teraz wyglada to okropnie :szok::wściekła/y:

a ja mam demotywatora do zrzucania tych kilku kg. Z jednej strony śmieję się z małżonem, że po ciąży muszę się "wylaszczyć", zgubić te kilka kg, poprawić wygląd rozstępów...
no ale jakiś czas temu postanowiliśmy, że dokładnie za rok chcemy zaciążyć z drugim dzidziorkiem...no właśnie...teraz się namęczę a za chwile znowu będzie o samo :p

Andzia1987 - no my chcemy w maju zacząć staranka, ale chcę mimo wszystko zjechać, bo wagę wyjściową miałam wyższą niżbym sobie życzyła, a jak się zaczną kg kumulować, to potem będzie masakra :/. Póki co mam 5kg mniej niż na poczatku ciąży, jeszcze 15 kg di zrzucenia.

Nie wiem ile waży Lilka, ale jak weszłam z nią na wagę wyszło,że ma 5,9kg :)
A ja, odkąd jestem na bezmlecznej diecie i nie mam żadnego pomysłu na obiad poza kanapką z szynką to ważę 64kg, przed ciążą było mniej więcej tyle samo ale i tak to najniższa moja waga od 3 lat. Ja się cieszę, ale moja skóra,włosy,paznokcie wołają o pomoc...

reklama
Do góry