reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga nasza i naszych maleństw:)

Ola_, tak naprawdę to nie ma znaczenia, ile teraz nam przybędzie. Dla naszych pociech i tak zrobimy wszystko, byleby im dobrze w brzuszku było i aby zakończenie pobytu w brzuszku było pomyślne :) Ja tam mogę i kilka razy więcej niż do tej pory, jeśli ma to służyć mojej córeczce :)

reklama
Po ostatniej wizycie u gina mogę napisać że w ciągu miesiąca przytyłam 0,4 kg :-) to już młody więcej przez ten czas przybrał:tak: bo prawie 1 kg. Czyli od początku ciąży mam na + ok. 8 kg. Ważę się tylko raz na miesiąc u lekarza na tej samej wadze - zawsze to mniej stresu:tak: a jeśli chodzi o zrzucanie mam nadzieję że uda mi się po ciąży zrzucić też te nadprogramowe kg które nabyłam wcześniej;-)

U mnie przepisowe 0,5 kg na tydzien. Od ostatniej wizyty 5 tyg. temu wychodzi 2,5 kg i tak jest w rzeczywistosci. Ciesze sie ze juz troche zwolnilam bo w sumie to 14,5+ :D a martwic to sie bede potem;-)

aktualnie, 34 tydz. 7kg+ od ostatniej wizyty0.5kg, ciekawe co będzie dalej, nawet nie wiecie dziewczyny, jak mnie do jedzenia teraz ciagnie, zwłaszcza do słodkiego i pierogów z mięskiem, ehh, i co ja mam zrobić?? Miłego popołudnia

reklama
Do góry