reklama
Hejka przyszłe mamusie wpisuje się do sierpniowych mam
A ja 17 kg przybrałam no i przez całą ciążę nie wymiotywałam weszłam na wagę ostatnio to tylko było wow równiutkie 70 kg zeszłam i weszłam jeszcze raz bo nie umiałam uwierzyć
Nom ale cóż jak się ma w brzuszku małego człowieczka to wiadomo że trzeba coś przytyć Pozdrawiam i dziewczyny nie załamujmy się bo po rozwiązaniu damy radę i wrócimy do swoich wag
A ja 17 kg przybrałam no i przez całą ciążę nie wymiotywałam weszłam na wagę ostatnio to tylko było wow równiutkie 70 kg zeszłam i weszłam jeszcze raz bo nie umiałam uwierzyć
Nom ale cóż jak się ma w brzuszku małego człowieczka to wiadomo że trzeba coś przytyć Pozdrawiam i dziewczyny nie załamujmy się bo po rozwiązaniu damy radę i wrócimy do swoich wag
R
RiSiA
Gość
no to ja się dopisuję 32 tc i waga 72 kg wg wagi z książeczki przytyłam 8 kg a wg wagi sprzed ciaży 5 kg
krzynka77
Fanka BB :)
Hejka przyszłe mamusie wpisuje się do sierpniowych mam
Tina - w którym tygodniu ciąży jesteś? Wstaw sobie suwaczek, będzie nam prościej
martitka-26
Z aktualności - 34 tc, na plusie 6,7 kg
Z aktualnosci- 34 TC, 11kg na plusie
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja tak samo.:-)
riba_1
Mamusia Olivka :)
a ja tydzien temu u lekarza - 88,8 kg :-) czyli 16,5 na +
reklama
Anecia1111
Martitko ... i Ty się przejmujesz? Ja dopiero 31 tydz a już 11 kg na plusie, więc jak będę w 34 tak jak Ty obecnie to chyba z 15 ujrzę na wadze
Podziel się: