reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga malenstw

Ja tylko na sekundke :-)

Z dzisiaj:
waga: 10,9 kg
wzrost: 88cm (ale mnie sie wydaje, ze ma o 2 cm mniej- tak mi wychodzi wg domowych pomiarow ;-))

Ok, lece kapac Sarke.
Zajrze jutro ( o ile mi sie uda), a jak nie to w sobote, bo w pracy jestem :tak:

reklama
Ja tylko na sekundke :-)

Z dzisiaj:
waga: 10,9 kg
wzrost: 88cm (ale mnie sie wydaje, ze ma o 2 cm mniej- tak mi wychodzi wg domowych pomiarow ;-))

Sandra - To Ci modelka wyrosla. szczupla i wysoka. O cale 7 cm bije Mateuszka. Czyli tyle co porzadny obcas;-)))

bedyta, mada - moj chlopak to szczypiorek przy waszych pannach ;-)

Ale po dzisiejszym dniu spedzonym u babci, juz widze, ze jak pojde do pracy to na bank Mateuszek w wadze przebije wszystkich sierniowych rowiesnikow :baffled:

silunia Zuzu rewelacyjnie dogoniła wagę:-):-):-)
mada wiem o czym mówisz:tak:
Nocka na sierpniówkach same laseczki, i duże, i małe ;-) no i chłopaki same przystojne, chyba jakaś kumulacja była:-):-):-)

hehe, to nasza julka najmniejsza... ale czego się spodziewać, jak mamusia ma niecałe 160:-p

mada, silunia, sandra- ale laski z waszych księżniczek:-p

reklama
Rosna dzieciaczki, rosna :-):tak:
Sara od wrzesnia przybrala 700g, wiec w sumie nie tak duzo.

W ogole czytalam, ze dzieci pomiedzy 1. a 2. rokiem zycia nie powinny przytyc wiecej niz 2 kg :-)

Do góry