reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

reklama
My też dzisiaj byłyśmy, bo jeszcze pani dr nam dała receptę na mleczko. No i z ważenia wyszło, że mała ma 8800g i 70cm, główki nie mierzono, ale też jest pokaźna, nawet zwracałam uwagę, czy nie za duża, ale podobno w normie 46cm, no i klatka piersiowa 47cm (z ostatniego razu, jak było mierzone, wątpię, żeby jakoś ogromnie od tamtego czasu urosło ;-):tak:). A normą jest, jak obwód klatki piersiowej i głowy jest mniej więcej równy i tak u nas jest. Od ostatniego razu Natalia przybrała 260g (ważenie z 26.IX), więc już jest OK, tak dużo nie przybiera i w końcu wyrówna, to i może dogoni z rozwojem, bo przez te fałdki jej trudno wszystko przychodzi, a ostatnio naprawdę wyskoczyła i więcej się rusza, to i przyrost wagi mniejszy:tak::-D;-).

Masz rację, Aniu, Adaś wygląda jak inne bobasy, zdrowo. Natala też prawie 9 kg, ale ostatnio już waga tak nie idzie szybko w górę, więc jestem spokojna, że wszystko w porządku. Twój Adas jest śliczniutki, a mam do Adasiów sentyment, bo mam męża Adasia...:-D:tak:;-)

Aniu slodki bobasek z twojego synka i rzeczywiscie nie wyglada na 9 kg.

Tak sobie przypomnialam ze od mojej kuzynki coreczka jak miala pol roku to wazyla 10 kg ale bylo widac ze mala kluseczka z niej ale slodziutka :tak:teraz ma roczek i wazy 13kg.

reklama
moj maly tez sporo wazy ...ale ja na to nie patrze on sie duzy urodzil 4086 wiec bede sie martwic jak nie bedzie przybieral na wadze lub jak przekroczy normy:tak:

ania1 sliczny silny chlopczyk:-)

Do góry