reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

reklama
Koral, a Twój synuś zawsze taki uśmiechnięty??? Poprostu rozkoszny bobasek. A napisz mi, ile waży., bo jakoś nie mogę znaleźć. Twój synek jest starszy o 8 dni od mojej Natalki, a z fotki wydaje się bardzo duży. Śliczny... Pozdrawiam.

Mój Bartuś ciągle mnie zadziwia w zeszłym tygodniu byliśmy na szczepieniu i ważył 7200 a ma 3 miesiące i tydzień a urodził sie mając 3250 kg i w pierwszym tygodniu spadł do 3 kilo bo uczyliśmy sie karmić

Koral, zazdroszczę Ci co do piersi, ja niestety nie mogę, bo mała nie chciała ode mnie ssać, a potem to sie przyzwyczaiła do butli, ale i tak jest OK, bo niexle przybiera na wadze. A co do rozmiarów, to jak ja ją mierzyłam, to miała około 65cm, ale w przychodni wyszło 62 (to było 2 tygodnie temu). Zresztą, widzę po ubrankach, że niektóre 62 już nie pasują.

Misia, Twój bobas też niezły żarłok. Super.

a ja młodego wpycham jeszcze w body 56:szok: (h&m)... rękawki ma 3/4 ale co tam... na taką pogodę w sam raz:rofl2:... a jak go mierzyłam wczoraj to tak z 67cm ma

Mój Kacperek skończył wczoraj 3 miesiące i jest już dużym mężczyzną, bo waży ponad 8 kg i mierzy 74 cm. A jak się urodził to miał 3550! Nieźle przybiera na wadze, ale on to jest taki cycek, najlepiej by się od niego nie odklejał.

reklama
Witaj JUSTYNKO - kurcze duzy juz Twoj Kacperek :tak: I slodziutki bardzo :tak:

Moj Kuba to przy wiekszosci dzieciaczkow kruszynka.

Do góry