reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

reklama
Mojego Dawcia ostatnio ważyli 11 lipca i wazył 7100! a najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze syncio ma anemie a chłop z niego jak sie patrzy!!!

Mój Maciuś dzisiaj skończył 3 miesiące i waży 7kg ubranka kupuje już na 74:-)

IDLA no to ładna waga podobna to mojego Patryka. On obecnie wazy 7300.
Wszystkiego dobrego dla Maciusia z okazji trzech miesięcy.

My wlasnie wrocilismy ze szczepienia.
Kuba waży 5750 g (3 miesiące bez jednego dnia). Powiem szczerze ze myslalam ze juz z 6 jest, ta waga oczywiscie prawidlowa, maly przybiera tak jak ma....no ale jednak...

Poza tym wkurzylam sie bo pielegniarka w tej przychodni to jakas kretynka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zmierzyla Kube i mowi ze 74 cm...ja na to ze chyba sobie ze mnie zartuje bo ja wczoraj mierzylam i bylo 62. Okazuje sie ze ona jak mierzy to przyklada metr do wszystkich krzywizn ciala: czuli do szyji, wypietej pupy, zgietego kolanka itd. No powalona jak rzadko!!! I jeszcze mi to w ksiazeczke wpisala. Zapytalam sie tylko jak to mozliwe ze ubranka 68 sa mu za duze.....
Przy tej wadze jak by mial tyle centymetrow to by wygladal jak patyczak chyba :baffled: Kretyni!!!!!!!!

HANIU - Kuba jak byl mierzony po urodzeniu to mial 53 cm....wg mierzenia tej Pani z przychodni jak mial 1,5 miesiaca to mial 66 cm, a ubranka nosil rozmiar 56......a teraz 74????? Paranoja jakas, dziecko nosi ubranka 62, w 74 to by sie utopil. Poza tym w szpitalu nikt tak Kuby nie mierzyl. Juz sama glowke jak sie mierzy od czubka na okrągło to niezle sie centymetrowo rozni niz na prosto....Bez sensu.

reklama
główkę i szyję to może nie... ale od plecków widziałam jak taśme przykładają i jadą po ciałku aż do stópek... mi lekarka nie mierzy małego w ogóle bo mówi,ze się nie naciąga dzieci... ale ja sama taśmą... możliwie nóżki żeby miał prościutko i tak na oko wychodzi mi z 65cm

Do góry