reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
edyta - Oleńka jak porcelanowa księżniczka, a moja Wiki jak taka baba co kapuste nogami ugniata
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
Antylopka - Olka od samego poczatku była z wagą i wzrostem do tyłu . Pewnie bedzie taka jak ja drobna i niska.
Np. "chłopak" hehe Oli z naprzeciwka jest od dwa tyg młodszy wazy 14.500 wiec to już jest kolosalna różnica. Niestety ten chłopec jeszcze nie umie nawet samodzielnie stac :-(Teraz dopiero zaczyna raczkowac
Np. "chłopak" hehe Oli z naprzeciwka jest od dwa tyg młodszy wazy 14.500 wiec to już jest kolosalna różnica. Niestety ten chłopec jeszcze nie umie nawet samodzielnie stac :-(Teraz dopiero zaczyna raczkowac
Antylopka
Potrojna mamuska
edyta - dokładnie, grubsze (cięższe) dzieci, zazwyczaj wstają i chodzą później, bo muszą więcej unieść na nóżkach. Ja Wiki nie prowadzałam pod paszki, bo ona swoje waży i wolałam poczekać, jak sama dupcie uniesie;-) Potem maja krzywe kolanka biedusie...:-(
Ale powiem Wam że nie zawsze
Adaś nigdy piórkiem nie był,teraz wazy ponad 11 kg a zaczął chodzic jak mial 10 msc-y,córeczka mojej kolezanki jest drobinka straszna,wazy niecałe 9 kg i dopiero zaczyna sama siadac-wiec jak widzicie nie ma reguły
Edyta-no i dobrze ze Ola drobna-fajna taka malutka:-)wazne ze ładnie przybiera
Adaś nigdy piórkiem nie był,teraz wazy ponad 11 kg a zaczął chodzic jak mial 10 msc-y,córeczka mojej kolezanki jest drobinka straszna,wazy niecałe 9 kg i dopiero zaczyna sama siadac-wiec jak widzicie nie ma reguły
Edyta-no i dobrze ze Ola drobna-fajna taka malutka:-)wazne ze ładnie przybiera
reklama