reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

Właśnie wróciłam od lekarza. Oli przybrał na wadze pól kilo, super wazy teraz 9,300 czyli jak Karolek tylko jest starszy, bo to już 10,5 miesiąca.

reklama
my dzis po wazeniu i powiem wam, ze nie wiem czy w Polsce go zle zwazono czy az tyle teraz schudł, wazy 10.250kg :-( a bylo 11.300 kg.zobaczymy za tydzien, choc to pewnie za malo czasu, by zobaczyc czy cos przybiera.

Piotrek 11 msc 5 dni waga 10.5 kg ważenie przy okazji alergologa;-) Teraz z tym przybieraniem to rzeczyweiscie wolniutko bo 2 msc temu wazył 10.2 kg:sorry2:

Dziś byłam na bilansie z Wikunią.
Waga - 12kg
wzrost -82 cm (nie długość, bo nia dała się zmierzyć na leżąco, tylko na stojąco)

Lekarka powiedziała, że jest 90-97 centyl i wagą i wzrostem, ale jest proporcjonalna, ładnie sie rozwija psychoruchowo, więc ok. I że nie ma skoku wagi po odstawieniu od p[iersi i przejściu na mleko modyfikowane, więc jest super.

antylopka-Wiki i Alunia idą łeb w łeb.Ala też nie dała się zmierzyć na leżąco tylko stać chciała i wyszło tak jak u was 82-83cm.

reklama
Do góry