reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
natalia - 87 cm to bardzo wysoki. Wiki ma 82cm a to juz 97 centyl, to piotrus chyba w tabelę 2-latka wskoczył;-)
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
Jejku Natalia to Piotruś od Oli jest az 14 cm wyższy
W ogóle wszystkie dzieciaczki sa wysokie tylko ta moja łobuziara taka malutka. U nas np ciuszki to przważają rozmiar 74 ale spodenki to nosi jeszcze z przedziału 3-6 mieseicy, niektóre 6-9. 80 są jeszcze za duże. Ostatnio wyciągnełam korzuszek z tamtego roku on tez jest na 3-6 i jeszcze jest dobry.To już widzę jak wy musicie czesto zmieniac garderobe jak wasze maluszki tak szybko rosną.
W ogóle wszystkie dzieciaczki sa wysokie tylko ta moja łobuziara taka malutka. U nas np ciuszki to przważają rozmiar 74 ale spodenki to nosi jeszcze z przedziału 3-6 mieseicy, niektóre 6-9. 80 są jeszcze za duże. Ostatnio wyciągnełam korzuszek z tamtego roku on tez jest na 3-6 i jeszcze jest dobry.To już widzę jak wy musicie czesto zmieniac garderobe jak wasze maluszki tak szybko rosną.
Kira cyferki mi sie nie pomyliły hehe 87cm i mierzony był na stojaco zreszta ważony tak samo....powiem wam ze w przychodni jak mowiłam ze ma roczek i 3 tyg to kobitki nie wierzyły dawały mu jakies poltora roku minimum
wiki17082007
Sierpniowa mama'07
Witam super ze maluszki tak rosną. Piotryś Gigant dosłownie
a my wczoraj szczepienie i pomiary waga 9980 i 78 cm więc nie najgorzej
a my wczoraj szczepienie i pomiary waga 9980 i 78 cm więc nie najgorzej
reklama
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Gratulacje dla mam dzieci co rosną jak na drożdżach. Ja się wkurzyłam niesamowicie, bo w naszej wspaniałej przychodni nawet Bartka nie zmierzyli. Nigdy nie mierzyli zresztą, no ale na ten roczek to myślałam że się pofatygują.. Szkoda gadać
Dobrze że go chociaż zważyli, ale jakoś mało im wyszło bo zaledwie 9,1 kg. W domu nam wychodzi ok.9,3 kg także Edyta, zobacz że mój bąbel to też stosunkowo mały kurczak Wzrost nam wychodzi ok.75 cm. Ubranka ma różne ale przeważnie są dobre na 80 cm. Najdziwniejsze, że on wcale nie wygląda na takiego małego
Dobrze że go chociaż zważyli, ale jakoś mało im wyszło bo zaledwie 9,1 kg. W domu nam wychodzi ok.9,3 kg także Edyta, zobacz że mój bąbel to też stosunkowo mały kurczak Wzrost nam wychodzi ok.75 cm. Ubranka ma różne ale przeważnie są dobre na 80 cm. Najdziwniejsze, że on wcale nie wygląda na takiego małego