reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

My używamy 4 huggies 8-14 i sa idealne:cool2: jutro podam wymiary mojego brzdaca idziemy na szczepienie:tak:Sama jestem ciekawa:-)

Ja pamietam jak synek kuzynki zaczał chodzic rzeczywiście wyszczuplał:tak:no ale więcej ruchu to nie ma sie co dziwić:tak:

reklama
Hajduga jak sie cofniesz o kilka postow to bedziesz wiedziala kto kiedy ile wazyl, bo wpisujemy wagi naszych pociech na bierzaco.
Moj mysle wazy troche ponad 9kg, a wzrostu ci nie napisze bo juz dawno go nei mierzylam,a poza tym z tym wzrostem to tez jest roznie , ja mam wrazenie ze za kazdym razem mi wychodzi inaczej ;-)

Mój synek ma 19 miesięcy i waży ponad 13 kilo . Niewiem tylko ile ma dokładnie wzrostu bo niepotrafie go zmierzyć , a w przychodni ani razu go niemierzyli

Piotrek 6,5 msc(za trzy dni:-))

Waga 8300 kg długosc 70 cm :tak:

Troche sie zdziwiłam bo przez dwa miesiace przybrał tylko 300 g ale lekarka powiedziala ze teraz tak bedzie :-)

Natalia-to faktycznie mało:tak:mój Adaś na pewno wiecej przybral:dry:mam nadzieje ze nie za duzo:baffled:szczepienie 12 marca to sie okaze:dry:
My uzywamy Pampers 4,teraz mamy 4+ bo 4 nie bylo i powiem wam szczerze ze nie widze znaczącej różnicy:baffled:ale przechodzimy na Happy albo wrócimy do Huggiesów bo te pampiaki są najdroższe:-p

Natalia to faktycznie malutko, teraz widze dlaczego lekarki sie dziwily ze Karol przytyl kilogram:-D

Mój Filip niestety ponad kilo przybrał ostatnio, a teraz od 3 lutego 600, kiedy on zacznie mniej przybierać?????. Może teraz już mniej mu przybędzie?. Czekam na 3 kwietnia to porównam,:sorry2:

reklama
Do góry