reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

reklama
Wlasnie wrocilismy od lekarza, wszystko jest ok:tak:
Tomus ma 6 miesiecy i 6 dni
wazy 8kg
dlugi 71 cm

fajne takie bobaski co czuć, jak się na ręce weźmie!!:tak:
jestem ciekawa ile teraz moja Wiki waży, ale kolejne szczepienie dopiero w połowie marca, więc trzeba poczekać. Pani doktor powiedziala, że teraz już nie będzie przybierać ponad kilogram miesięcznie... no ja tam nie wiem, czy ona jej posłucha:confused:

a ja jestem trochę zła na tego mojego "cudownego" lekarza, chiałam zważyć małego, a on stwierdził, ze Kubus dobrze wygląda,więc mi go nie zważył, ale oni tu to mają wszystko w d..., chyba czas na zmianę doktora:-), pojawili sie u nas polscy pediatrzy-musimy się tam przenieść niebawem, moze tam beda inaczej do nas podchodzic.ale ostatnio jakis miesiac temu maly mial 8400 i 72 cm

reklama
Edytka, to drobna jest Oleńka, a ja myślałam że mój Bartuś najlżejszy. Tak jak patrzę to inne dzieciaczki z forum przekroczyłyu już 8 -9 kg. Ja jutro mam szczepienie ale wątpię czy Bartek do 8 kg dobił

Do góry