reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Czyli Filip i Krzyś idą łeb w łeb z wagą . Filip jest według moich pomiarów nieco krótszy bo ma 78 cm. Chociaż ubranka to 86 - 92 nosi.
Zdziwiłam sie nawet ostatnio bo byłam pewna że te na 80 są jeszcze dobre - takie fajne miał body od babci. Założyłam i trza było zdjąć bo się nie dało zapiąć . No i znowu remanent w szafie robiłam - akurat bo dostałam od kuzynki nową partię ciuszków :-)
Aneta - Ala wiedzie prym u dziewczynek ;-)
Zdziwiłam sie nawet ostatnio bo byłam pewna że te na 80 są jeszcze dobre - takie fajne miał body od babci. Założyłam i trza było zdjąć bo się nie dało zapiąć . No i znowu remanent w szafie robiłam - akurat bo dostałam od kuzynki nową partię ciuszków :-)
Aneta - Ala wiedzie prym u dziewczynek ;-)
No no ale dłuuuugi :-)hej hej, my dzis po szczepieniu, wiec mamy aktualne dane
Krzys - 7 miesiecy i 2 dni
waga 12 kg 100 g , wzrost/ długosc - 82 cm
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
katrins a czy ty aby na pewno na dobrym forum jestes??? Krzys to ma wymiary jak na sierpien 2006 :-):-):-)
naprawde kawał słodkiego chłopa z niego, a czy wy tez z tatusiem tacy WIELCY jestescie? a jak twoj kregoslup ? dajesz rade jeszcze, czy juz ograniczasz noszenie?
naprawde kawał słodkiego chłopa z niego, a czy wy tez z tatusiem tacy WIELCY jestescie? a jak twoj kregoslup ? dajesz rade jeszcze, czy juz ograniczasz noszenie?
reklama