reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

reklama
Iza, nie przejmuj się wagą. Najważniejsze, że przybiera na wadze. I możesz się cieszyć, że masz w co ubrać maluszka :) My już zaczynamy ubierać Misia w ciuszki rozmiar 68 i ze zgrozą patrzę, że znowu trza będzie kupić nowe ubranka, eh... Poza tym nam nikt nie wierzy, że mały ma tylko 2 miesiące ;)

My tez juz ubieramy naszego Pudzianka w 68, widze, ze nabiera troche ciałka i wystrzela na długosc.Bo przeciez jak sie urodzil mial "tylko" 55 cm. A siostra kupila już nam nawet kilka ubranek w rozmiarze 74. Powiem szczerze, ze rozmiar zależy od firmy. Widzę, ze mały wchodzi jeszcze w kaftaniki 56, a w niektóre już 74.Tak więc różnie z tym bywa.

z tymi rozmiarami to prawda - mala ma jeszcze body na 56 w ktore sie miesci a pozostale to 62 :) ale niektore 62 wygladaja jak na polroczne dziecko - i badz tu madry ;)

Hihihi a mi nikt nie wierzy, że mój Tymonek ma 2 m-ce, wygląda na 4: waży już coś ok. 7 kg i mierzy 65 cm, kawal klocucha z niego, ale urodził się duży: 4300g i 60cm. także w normie przybiera na wadze. Ja sama jestem w szoku, że moje dziecko tak szybko rosnie, nie zdążę go ubierać w fajne ciuszki bo tak wyrasta.A tyle mu nakupowaliśmy... eh żebym wiedziała,że on taki duży będzie.

Klara- to naprawdę duzy ten Twój synek :), nasza Karolinka na odwrót podobno wygląda na mnej niż ma, ale ona z kolei była chudziutka jak się urodziła, teraz waży ok. 4800 g. A dziś Twój synek kończy 2 miesiące?? Najlepsze życzonka dla niego :)

reklama
Do góry