reklama
anek
Fanka BB :)
Jaki fajny temat
Będę miała porównanie jak daleko moj wcześniaczek zostaje w tyle, ale o dziwno nie zostaje!! Co mnie cieszy
Tydzień temu w środę ważył 4890g...to myślę że dobił już spokojnie do 5 kg. Ja go karmię sztucznie więc na pewno dobił a moje ręce jak dobija......
Będę miała porównanie jak daleko moj wcześniaczek zostaje w tyle, ale o dziwno nie zostaje!! Co mnie cieszy
Tydzień temu w środę ważył 4890g...to myślę że dobił już spokojnie do 5 kg. Ja go karmię sztucznie więc na pewno dobił a moje ręce jak dobija......
anek pisze:a moje ręce jak dobija......
tak ... wiem cos o tym ;D
No dobra, teraz my!
Wczoraj byliśmy u lekarza i na zastrzyku 5w1 Infex no i zważyliśmy tego naszego Ocipinka. 5820 gr.
Pani mi sugerowała, ze mały za dużo je, ze mam go oszukać herbatką albo smoczkiem, no ale tylko Wy same wiecie ze tych małych głodomorków nie da się oszukać i wiemy kiedy chcą jeść. A Pudzio jak nie jest głodny to nie przełknie ani kropli.
Obwód główki 41 cm, klata jak u pirata w rozmiarze 40,5 cm
Wczoraj byliśmy u lekarza i na zastrzyku 5w1 Infex no i zważyliśmy tego naszego Ocipinka. 5820 gr.
Pani mi sugerowała, ze mały za dużo je, ze mam go oszukać herbatką albo smoczkiem, no ale tylko Wy same wiecie ze tych małych głodomorków nie da się oszukać i wiemy kiedy chcą jeść. A Pudzio jak nie jest głodny to nie przełknie ani kropli.
Obwód główki 41 cm, klata jak u pirata w rozmiarze 40,5 cm
Rybcia_21
Fanka BB :)
Lidijko pieknie Twój malutki pudzianek przybiera na wadze.Tylko kto bedzie pozniej mial sile go nosic na reku.
reklama
Musze powiedzieć, ze bardzo rzadko nosimy małego na rękach, tylko do ululania. Chociaż ostatnio w dzień lubi zasypiać na leżąco przy pieluszce i ze smoczkiem. A na noc to swoim brzusiem na moim brzusiu Ale to nie ten wątek.