reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

Tez slyszalam o tym wczesniejszym wprowadzaniu glutenu.zobaczymy jaki bedzie wynik badan???A co do alergii to dwdziescia,trzydziesci lat temu byly to wyjatkowe syluacje.Bo i srodowisko czystsze bylo no i przedewszystkim zywnosc nie byla transgeniczna!A teraz wszystko plastikowe i plastikiem jedzie i jak tu sie dziwic ze dzieci choruja???
I niestety bedzie coraz gorzej....:-( :-( :-( Alergia jes choroba cywilizacyjna i glownie dotyczy miastowych.Ludzie na wsiach bardzo rzadko maja te przypadlosc,dlatego i ich dzieciom jest latwiej....

reklama
Miłek waży ok. 8 kg. (ostatnio go nie ważyłam) i zajada już dużo różnych pokarmów.
Przeczytałam kilka ostatnich wypowiedzi. Zszokowało mnie co też te nasze mamy nam dawały do jedzenia.
Macie rację, nie dawajmy naszym pociechom jeszcze takich super nowości jak mleko krowie czy inne cudeńka.

Nie dawałam Miłkowi jeszcze danonka! Czy to nie jest jeszcze za wcześnie.
Miłek je deserek z gerbera z zawartością jogurtu - nic mu po nim nie jest, ale danonka boję się mu dać.

Acha, bananko potrafi zjeść całego.

No, całego.
Wczoraj przeczytałam w jakiejś gazecie, że nie powinnam dawać banana, ale zmyliły mnie deserki bananowe dla dzieci. Zgłupiałam już całkowicie.

dokladnie - gerber ma banany od 6 miesiaca, jablka od 4 m a banany z jablkami od 9 m ... kto mi wytlumaczy dlaczego ???

idzia kolejna zagwostka Nestle kaszka mleczno-bananowa od 10 mca a bobovita mleczno bananowa od 5 mca.......sklad dokladnie ten samiutki..........pewnie dlatego zeby nie dublowac danych potraw wszystkich firm dla danego wieku...czysty marketing ;-)

reklama
Do góry