Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Jak to wyrzucić nocne karmienia ??? Kurde jak można odchudzać czteromiesięcne dziecko ??? Olo waży 8kg. Długo był największy ze wszystkich kwietniaków a w sobotę byliśmy na spotkaniu Łodzianek z BB i były tam siedmiomiesięczniaki ważące po 7700g I co? Olo był większy i co z tego? Ja i Adam jesteśmy wysocy, chudością też nie grzeszymy a jak lekarz słyszy, że Olo tylko na piersi to tylko stwierdza, ze mama dobrze karmi. Ani słowa o jakiejś diecie! No dla mnie to bzdur totalna!
Klara, mnie lekarz powiedział to samo a poza tym dzieci mogą w pewnym momencie po prostu na chwilę przestać przybierać a np gwałtownie rosnąć na długość. Rany a Olo jest powyżej 90 centyla i w wadze i we wzroście a to tylko oznacza, że jest trochę większy niż rówieśnicy. Ważne jest żeby się cały czas dziecko trzymało w jednej grupie, gorzej jak skacze gwałtownie w górę albo w dół!
Klara, mnie lekarz powiedział to samo a poza tym dzieci mogą w pewnym momencie po prostu na chwilę przestać przybierać a np gwałtownie rosnąć na długość. Rany a Olo jest powyżej 90 centyla i w wadze i we wzroście a to tylko oznacza, że jest trochę większy niż rówieśnicy. Ważne jest żeby się cały czas dziecko trzymało w jednej grupie, gorzej jak skacze gwałtownie w górę albo w dół!