trzymam się i małego już nie noszę na rączkach - a na plecy przykleiłam sobie plastry gorczycowe - fajnie grzeją i troche mniej boli. Niestety nic mocniejszego nie mogę brać bo karmię piersię ( a więc tabletki odpadja )
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Gosiek a czy plastry można jak sie karmi - mnie kiedyś strasznie zawiało i na plastrach wyczytałam, że nie należy stosować w ciąży i w czasie karmienia
Mnie jedna lekarka powiedziała że kobiety w ciąży i karmiące jakby czytać te ulotki to nie mogą praktycznie nic. Po prostu farmaceuci (producenci lekarstw) w ten sposób się zabezpieczają. Myślę, że jeśli lekarz zezwala coś brać to można to spokojnie brać wg jego zaleceń.
uff - to juz mnie uspokoiłyście - bo trochę zaczęłam się martwić - chociaż temu lekarzowi zawsze ufałam i ufam - ale jednak małe ziarenko niepokoju było.
Mi on mówił, że kategorycznie nie moge brać lekarstw łykanych, które przepisuje się przy kręgosłupie ( przy korzonkach, przy wypadniętych dyskach itp.) a kremy, maści i plastry mogę - i tylko to, ewentualnie leki przeciwbólowe typu paracetamol ( nieststy ibupromu nie mogę - a szkoda bo najlepiej na mnie działał)
Mi on mówił, że kategorycznie nie moge brać lekarstw łykanych, które przepisuje się przy kręgosłupie ( przy korzonkach, przy wypadniętych dyskach itp.) a kremy, maści i plastry mogę - i tylko to, ewentualnie leki przeciwbólowe typu paracetamol ( nieststy ibupromu nie mogę - a szkoda bo najlepiej na mnie działał)
Rybcia_21
Fanka BB :)
martap22 całkiem sporo Twoja Ksieżniczka waży.
reklama