reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

No Rybciu, Dominisia prawie miesiąc młodsza a waży więcej niż Klaudia tydzień temu. Gratulacje!!!

reklama
My dziś zaliczyliśmy laryngologa, tak profilaktycznie, bo problem, zktórym lekarz nas tam wysłał dawno zniknął :D ale za to okazało sie, że wszystko jest w najlepszym porządku, czysty nosek, gardełko i uszka :) Potem zaliczyliśmy, niestety :( pobranie krwi na morfologię, bez krzyku się nie obeszło ( ja chyba też bym się darła jakby ktoś wyciskał mi krew z palca na siłę :( no i ważonko. Natalka waży już 7260g :) Z jednej strony to dużo, ale z drugiej, przybrała, w trzy tygodnie tylko 530g, wczesniej przybierała dużo więcej. Ale teraz też więcej się rusza, wieżga kopytkami i wiecznie się wierci, może i to ma jakiś wpływ. Zacznę sie martwić dopiero jak wyniki bedą słabe, a tak to uważam ją za okaz zdrowia.

Margarett czym się miałabyś martwić ??? Karolinka ważyła wczoraj 5690 g czyli nawet 6 kilo jeszcze nie waży. Ciekawe co powie pediatra 16 sierpnia.

margarett-to ansze dzidzie waża podobnie,moja troche cieższa :laugh:
a nie amrtw sie tym ze mniej przybiera,to normalne,moja tez od ostatniej szczepionki przybrala 1200 a zawsze bylo ok.2kg ;D jakby dzieciaczki nam ww takim tempie rosly to bysmy sie urwaly a one wazylyby po 10kg majac 5 miesiecy

reklama
Kurcze w porównaniu z Waszymi dzieciaczkami to Karolinka to kruszynka :D Obecnie waży 5800 gram i jest to waga prawidłowa (lekarka wyliczyła wg wagi urodzeniowej) wręcz książkowa :D Uff ulżyło mi :)

Do góry