reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Martap22 To naprawde masz co już dziwigać.Ale widać ze jest malutka zdrowa i dobrze przyswaja jedzonko.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
A Julek 1.08 czyli na nieco ponad 3,5 miesiąca waży 5500. Biorąc pod uwagę, ze urodził sie 3900, a 30.05 ważył 4730 to przybrał za mało (12gr / dzień). Ale na mój gust to on nie chce jeść więcej niż je. Ja mam mleko. W sumie moja rodzinka nie nalezy do puszystych, moja siostra byla wrecz patyczakiem w dziecinstwie, podobnie mama.
Na razie za 2 tygodnie musimy skontrolować wagę ponownie. Moze po upalach bedzie jadl wiecej?
Na razie za 2 tygodnie musimy skontrolować wagę ponownie. Moze po upalach bedzie jadl wiecej?
Magdaleona
Magda nic się nie martw wagą, wszystkie dzici nagle spowalniają. A faktycznie podczas upałów komu się chce jeść?? Możesz sobie sprawdzić wagę na siatkach centylowych (ja mam taką w książeczce zdrowia Oliwki) i jeżeli tam Julek mieści się w normach to niczym się nie przejmuj!
Rybcia_21
Magdalena25Najważniejsze że Julek wogóle coś przybiera na wadze.Mojej koleżanki córeczka przez 14dni nic a nic nie przybrała.A więc nie masz sie czym przejmować za dużo.
reklama