reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

U nas podobnie, Natalka ze 30-40 minut z przed około miesiąca teraz oganiczyła sie do 10 i tez jej wystarcza, chyba? dawno jej nie ważyłam ::), ale nie narzeka :D

reklama
A to chyba taki czas, ze dzieci mniej jedzą. Mniej znaczy krocej? Wydaje mi się, ze kiedyś Mateusz sobie poprostu przysypiał przy cycku a teraz sobie zje i nie wcisnę mu do buzi ani kropli. Czasem jestem zdziwiona, bo potrafi w dzień wytrzymac nawet do 4 godzin bez jedzenia jak idziemy na spacer.A upomnieć sie o jedzenie potrafi ::)

Karolinka też teraz długo potrafi wytrzymać bez jedzonka, a na początku to musiałam ją nawet co godzine karmić. Pamiętam że jak szłam na spacer to karmiłam ją tuż przed wyjściem żeby jak najdłużej być na dworze.
A wczoraj byłam ją zważyć, waga 5690g. Chyba mało? ::)

Iza, nie można powiedzieć czy mało czy dużo. Najlepiej jak pediatra będzie zaznaczał Wam na każdej wizycie centyle. Jeśli Karolinka utrzymuje się w swoim korytarzu to znaczy, że wszystko jest ok.

My też dzis byliśmy sie szczepi
I nas nie zaszczepiono bo pełne 6T wychodzi jutro.
Więc czekamy do następnego czwartku.
A i zostaliśmy zważone 6400g
więc od ostatniej wizyty tjod 21 lipca przybyło nam 700g bo było 5700g

reklama
Do góry