reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

bo jak to ze zdrowym dzieckiem przychodzę:sorry:? przecież one nie maja czasu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc wole juz tego nie wysłuchiwać :no:a poza tym u nas bezpośrednio od chorych dzieci przychodzi do zdrowych wiec nie chce też niepotrzebnie narażać na jakieś chorubsko

reklama
Fredka ale masz fajnego Paczusia:tak:
Agnik coz za bezsens przyrost wagi u takich brzdacow jest chyba jakims wykladnikiem prawidlowego rozwoju:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Powiedz ze chcesz zwarzyc i tyle uprzyj sie :tak:

Agnik ja swoją ważyłam czasem w domu na łazienkowej wadze tylko elektronicznej,najpierw siebie a potem z nią na ręku no i zawsze to wynik trochę na oko.
U mnie na wsi w przychodni jest jeszcze ciekawiej,szkoda gadać,dzieci zdrowe i chore wszystko razem

Agnik to dziwna polityka w tej przychodni:sorry:
Jak ja idę z małym na chorą stronę to w gabinecie proszę o zważenie i lekarka nie robi problemów, ale w gabinecie ma wagę elektroniczną więc może dlatego:sorry:

U nas też bez problemów z ważeniem i mierzeniem. Po prostu rejestruję się na zdrową stronę i idę. Zawsze mam listę pytań do Pani doktor, więc przy okazji wszystko załatwiem za jednym razem. Uważam, że do roku czasu nie ma się co strzykać i zważyć czy zmierzyć dziecko powinno się dać bez szemrania. Masakra, co w niektórych przychodniach wyrabiają:szok:

U nas niby tez nie ma problemw, ale muszę się wcześniej umówić i oczywiście jak jest okienko to nas zważą. zreszta u nas jest głupio w przychodni zrobione, bo nie ma odzielenia dzieci zdrowych od chorych - tylko godziny przyjmowania sa inne.

Nasza waga to 7600, co do wzrostu to nieweim.

Ostatnia edycja:
U nas niby tez nie ma problemw, ale muszę się wcześniej umówić i oczywiście jak jest okienko to nas zważą. zreszta u nas jest głupio w przychodni zrobione, bo nie ma odzielenia dzieci zdrowych od chorych - tylko godziny przyjmowania sa inne.

Nasza waga to 7600, co do wzrostu to nieweim.
O to u nas jest tak samo, z tym że jest jeden lekarz od dzieci i dorosłych i w godzinach dla dzieci zdrowych przychodzą chorzy dorośli:wściekła/y: Z ważeniem i mierzeniem nie ma problemu, tyle, że waga dostępna jest raz w tygodniu przez 3 godziny:-p Pani doktor niby też wagę ma, ale jej pokazuje zupełnie co innego niż laboratoryjna....

Ola, widzę, ze Ty też jesteś Florkowy kaliber...koliber raczej zważywszy na parametry:-):-)

Olcia to kolejna drobna dziewczynka:-) to jest nas więcej, to miło:-):-):-)
u nas nie ma problemu, tylko wcześniej dzwonię czy mogę przyjść i tyle. Bo czasem są szczepienia i wtedy długo musiałabym czekać, więc wole zadzwonić. A babki u mnie są bardzo sympatyczne i zawsze zważą i zmierzą.

reklama
u nas tak srednio waga 8700 a dł 73 cm jak dla mnie to malusko- ja niestety ciągle porównuje go do Natalki jaka ona była w jego wieku.

Do góry