reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Dziś byliśmy z Maksem u lekarza i wazy 9 kg czyli już mniej przybiera jak wcześniej przybierał po 600g tak teraz tylko 300g no ale to dobrze że przystopował bo to i tak duża waga

Maksiu, niezła waga, ale dobrze, że hamuje z przyborem, bo nosić 9 kg to niezłe wyzwanie:baffled: A Tymek widzę, ze rośnie na top modela, długi i szczupły:-D Florka wg mojej wagi łazienkowej też już 7 kg już osiągnęła, no ale wzrost nie ten, więc wygląda jak Miś-Kuleczka:-p

My po szczepieniu i powiem Wam, że mi dziecię jak na drożdżach rośnie. Przez ostatnie 2 tygodnie przytyła 0,3 kg i obecnie waży

8200

Jak na lipcowego/sierpniowego "ostatniaka" zamykającego stawkę tego wątku, to nieźle. Pytałam lekarki, czy to nie za dużo:tak: Powiedziała, że absolutnie nie, że przybiera równomiernie bez żadnych gwałtownych skoków i wygląda na super zdrowe i zadowolone dziecko. Skoro tak, to się kłócić nie będę;-);-);-) Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy i ich słodkie ciężarki:-D

Magdzik waga piekna Julcia niedlugo Miska przegoni:tak:
ciesze ze dzieciaczki rosna i wagowo zblizaja sie do Miska wagi nie che aby moje dziecie odstawalo od reszty spoleczenstwa;-)Momentami juz sie o jego wage martwilam ale na szczescie przystopowal:-)

Ostatnia edycja:
Andula - nie strasz:-):tak::-D;-) Jak tak dalej pójdzie, to na aqua aerobic 5 razy dziennie 7 dni w tygodniu chodzić będę:baffled: a co tam: przynajmniej laska się zrobię:-)

magdzik tak jakbyś już nie była :-):-):-):-)

Moje ważyć bedziemy w czwartek:-) a na szczepienie pod koniec stycznia:tak:

Załatwiłam sobie nosicza:tak::tak::tak: i mama mi ją z łózeczka wyciąga i przenosi gdzie trzeba, bo ona swoje waży(myślę że w okolicach 8,5) a ja wolę na zimne dmuchać przynajmniej do końca 1 trymestru:tak:

reklama
Do góry