reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

no no i są piękne łanie i męźni kawalerowie :) a te większe dziewczyny cóż, ja też byłam najwyższa w klasie zawsze:-):tak:
Flo...Cinek zaprasza na kakako..a dokładnie na kakaka :-D dogadają się rozmiarowcy. Ja zakupiłam Cinkowi w Zarze na wiosnę 23:-) a Ice wypadało kupić 27 ale nie było, to wszystko od producenta zależy, ona ma 16 cm długość stopy:tak:

reklama
jak tam u dzieciaków z wagą?
ja wczoraj postawiłam na wadze i tak

Ika
Waga 17 kilo
buty 27
ciuchy 104 i 110

Młody
Waga 14 kilo
buty 23 a właściwie już 24 bo młody zgłosił że go bo....znaczy boli
ciuchy 92 i 98

Post WOW:szok::szok::szok::szok:
Kuba praktycznie bez zmian:-)
waga 12,5kg
buty 23/24 ale z przewagą na 24
ciuchy 86/92 raczej 92, a i 2 pary spodni już na 98 ale to rurki więc sie opierają na bucie:-p

u nas też nie ma dużych zmian,
waga - około 11,5 kg
wzrost - powyżej 90 cm
buty - 22 rozmiar,
ciuchy - 86/92 z przewagą na 92 - szczególnie spodnie - tyle że muszę do krawcowej latać z zwężać w pasie i tyłku.

No to Cinek przerósł już definitywnie wagowo Flo, bo u nas tak:

waga: 12,5 kg (po wyjeździe moze wiecej, bo młoda ładowała jak spychacz;P)
wzrost: 93-94
buty: trudne do określe4nia od 22 do 25 zależnie od marki...

Post Cinek leci jak perszing:-)

Maciek podobnie jak Ika
wzrost:ok 104 cm
waga: 16-17 kg
buty: 26-27
ciuchy: 104 ,niektóre jeszcze 98 ale juz przykrótkawe są.

reklama
wow, ależ niektóre dzieci duże, a Cinek to pewno wygląda jak 2,3 latek ;-):-)

U nas jak u większości małe zmiany.I cały czas w końcówce :-D
Wzrost. ok 94cm
waga 12, 200 ok.
buty 22,23 w zależności od firmy
ubrania 92 już się małe robi, 98.

Do góry