reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada Serca Zespół Downa u Plodu

reklama
Przykre to wszystko i po ludzku niesprawiedliwe. W takich momentach wiara osób wierzących właśnie jest najmocniej doświadczana. Ciężko jest zrozumieć co się dzieje i dlaczego. Ja wiem, że się tego nie zrozumie i nie ma sensu tego próbować. Może kiedyś będzie nam to ukazane. Dlatego życzę Ci umocnienia w wierze i przejścia przez ten trudny czas.
Prosimy wróć tu za jakiś czas i podziel się z nami swoimi emocjami.

Życie jest nie sprawiedliwe... Bardzo mi przykro [emoji17]ale z drugiej strony mała już nie cierpi [emoji17] trzymajcie się wszyscy...

Tak bardzo mi przykro, kochana kruszynka ale najwazniejsze ze juz nie cierpi-jeszcze sie z nia spotkacie!!!!<3 jestes bardzo dzielna i wspaniala mamusia-duzo sily dla Ciebie i meza!!!

reklama
Do góry