Podobne tematy
- Zamknięty
- Myszaaaa
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż mi powiedział że powinnam bsie leczyć bo też mam ataki...ale... agresji....tzn złości napady...muszę się wykrzyczeć...
A może spróbuj porozmawiać z lekarzami jak wspominała wyżej smaily?Nie mam już siły nawet nie umiem już płakać bo się już znieczulilam..... dzieci oglądają bajkę a ja choć już wszystko w miarę ogarnęłam nie mam sily wstać z krzesła....chce..zamknac oczy i się obudzic i przekonać że to był tylko zły sen...
Wcale ci się nie dziwię. Jak on teraz do tego podchodzi? Też tak przeżywa jak ty, czy jest spokojniejszy?Mąż mi powiedział że powinnam bsie leczyć bo też mam ataki...ale... agresji....tzn złości napady...muszę się wykrzyczeć...