Madlein
Fanka BB :)
Niepełnosprawne dziecko to wiele wyrzeczeń. Kiedy 10lat temu urodziłam synka i okazało się, że miał wylewy okołoporodowe do mózgu mój świat się zatrzymał. Ojciec dziecka się wypiął, ja wpadłam w depresję... Obecnie syn cierpi na całościowe zaburzenia rozwoju. Są wzloty i upadki, kiedy myślę że najgorsze mamy już za sobą przychodzi regres. Oczywiście nie ma porównania choroby mojego dziecka do zd, ale chcę Ci tylko powiedzieć, że dasz radę! Półtora roku temu straciłam ciążę, to była moja ostatnia szansa na drugie dziecko. I powiem Ci, że dopiero wtedy zrozumiałam, że nie ważne czy to dziecko miałoby zd, czy też inne wady, bez względu na to co dałby mi los kochałabym je nad życie i wiem, że bym sobie poradziła.
Teraz przed Tobą trudny czas, etap rozpaczy, wyparcia. To wszystko minie, uwierz mi i będziesz jeszcze kochać to dziecko i dziękować, że jest częścią Waszej rodziny. Daj sobie tylko czas.
Teraz przed Tobą trudny czas, etap rozpaczy, wyparcia. To wszystko minie, uwierz mi i będziesz jeszcze kochać to dziecko i dziękować, że jest częścią Waszej rodziny. Daj sobie tylko czas.