reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada Serca Zespół Downa u Plodu

reklama
Mamusie które tak bardzo mnie wspieracie, w dniu swoich urodzin życzę sobie i Wam żeby takie dobre duszyczki jak Wy zawsze pojawiały się na mojej i na waszej drodze, i dziękuję Wam za wsparcie i wiem jedno że gdybym nie urodziła mojej chorej na serduszko córeczki i nie przeszła bym z nią tego co już przeszłam nie byłam bym tym kim teraz jestem, tzn człowiekiem, o wiele lepszym niż przedtem czlowiem.

Kochanie wszytkiego najlepszegoo 😘 oby wszystko szło ku dobremu 😘życzę Ci dużo siły 🥰 ja też dziękuję Bogu za mojego aniołka on nas zmienił. Zmienił mój pogląd na życie. Doceniam rzeczy które dla mnie kiedy były normalne, a teraz wiem ze kazdy dzień to cud. Uśmiech chorego dziecka to cud. Może pamiętasz jak Ci pisałam. Ze kiedyś nie wyobrażalam sobie pewnych rzeczy. Ale siłę dostajemy od swoich dzieci. Miłość daje siłę do walki. Mój maluszek według lekarzy dawno powinien umrzeć.. On nie mógł się urodzić.. Ale nasza miłość to było coś nadzywczajnego.. Cud.. Takie sytuacje otwierają nam oczy 😘😘😘😘

Mamusie które tak bardzo mnie wspieracie, w dniu swoich urodzin życzę sobie i Wam żeby takie dobre duszyczki jak Wy zawsze pojawiały się na mojej i na waszej drodze, i dziękuję Wam za wsparcie i wiem jedno że gdybym nie urodziła mojej chorej na serduszko córeczki i nie przeszła bym z nią tego co już przeszłam nie byłam bym tym kim teraz jestem, tzn człowiekiem, o wiele lepszym niż przedtem czlowiem.
wszystkiego najlepszego kochana. To prawda przeszłaś niesamowitą przemianę, ale pamiętaj, że nie byłaś złym człowiekiem !
Zdrówka dla całej rodziny,

@NewMom życzę ci wytchnienia i spokoju. Byś mogła nabierać sił i regenerować się dla siebie samej i dla twojej rodziny. Życzę ci wspaniałych lekarzy, którzy będą dla ciebie wsparciem w wychowywaniu najmłodszej córeczki. Niech dobrzy ludzie już zawsze cię otaczają.
Niech przemiana, która się dokonuje uczyni cię nie tylko lepszym człowiekiem, ale również otworzy oczy na te miliony drobiazgów, z których składa się szczęśliwe życie. Mam nadzieję, że to był jeden z najpiękniejszych dni w twoim życiu. Wszystkiego dobrego [emoji512][emoji322][emoji253][emoji178][emoji3059][emoji255][emoji177][emoji259][emoji512]

reklama
@NewMom nasza wspaniała wojowniczko, życzę Ci samych słonecznych dni, aby uśmiech i życzliwi ludzie byli częścią Twojego życia, abyś nie straciła sił i aby życie było dla Was łaskawe.
Niezmiennie trzymam za Was kciuki, jesteś niezwykle silną kobietą, pokazujesz to na każdym kroku. Gdybyśmy mogły Ci jakoś pomóc, wal do nas jak w dym 😘

Do góry