Podobne tematy
- Zamknięty
- Myszaaaa
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratulacje. Oby teraz było już tylko dobrze.Operacja się udała, rozrusznik działa, może jutro ja będą ekstubowac lub dziś po południu...
Strasznie się cieszęOperacja się udała, rozrusznik działa, może jutro ja będą ekstubowac lub dziś po południu...
wszystkiego najlepszego kochana. To prawda przeszłaś niesamowitą przemianę, ale pamiętaj, że nie byłaś złym człowiekiem !Mamusie które tak bardzo mnie wspieracie, w dniu swoich urodzin życzę sobie i Wam żeby takie dobre duszyczki jak Wy zawsze pojawiały się na mojej i na waszej drodze, i dziękuję Wam za wsparcie i wiem jedno że gdybym nie urodziła mojej chorej na serduszko córeczki i nie przeszła bym z nią tego co już przeszłam nie byłam bym tym kim teraz jestem, tzn człowiekiem, o wiele lepszym niż przedtem czlowiem.