reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wada serca u dziecka i zespół DOWNA- USG połówkowe-pomocy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Trochę z innej beczki. Macie jakieś sposoby domowe na chorobę? Jestem tak chora od kilku dni- ze płakać mi się chce. Plecy bolą niemiłosiernie, nie da rady spać- ani na prawym boku ani na lewym- bo promieniuje. Na plecach ani tyle- boli. Na brzuchu tez nie- bo malutka się zaczyna denerwować. oprocz tego jeszcze kaszel i katar- ale to akurat dam rady znieść. Czuje się jak inwalidka . Helpunku. Już wlałam w siebie tyle herbaty z cytryna i wszelkich możliwych mikstur- nie pomaga. Wiem ze im dalej ciaza- to plecy mogą bolec ale aż tak? :( miałyście tak w ciąży?

Hmm a robiłaś test na covid? Bo ból pleców jest wręcz klasycznym objawem

reklama
A bylas u lekarza? Pomijajac zagrozenia dla innych , mysl tez o sobie, moze byc covid ale moze tez zapalenie oskrzeli np, w ciazy kazda infekcja powinna byc POD kontrola. Lepiej wiedziec i zaregowac w pore. U Ciebie i tak sytuacja jest powazna.
Zdrowka zycze ♥️

A bylas u lekarza? Pomijajac zagrozenia dla innych , mysl tez o sobie, moze byc covid ale moze tez zapalenie oskrzeli np, w ciazy kazda infekcja powinna byc POD kontrola. Lepiej wiedziec i zaregowac w pore. U Ciebie i tak sytuacja jest powazna.
Zdrowka zycze ♥️
Dzwoniłam do swojego i mi kazał w domu siedzieć i się leczyć domowymi sposobami,

A to mój ginekolog :) jeśli chodzi o kaszel to nie jest zle- nie czuje się na zapalenie oskrzeli tylko najgorsze są te plecy.
A ciepla kapiel ? Potem jakas masc rozgrzewajaca? Masz allergie na paracetamol? Niektorzy lekarze Daja tez ibuprom ale nie wiem jak naprawde Z tym jest.

A ciepla kapiel ? Potem jakas masc rozgrzewajaca? Masz allergie na paracetamol? Niektorzy lekarze Daja tez ibuprom ale nie wiem jak naprawde Z tym jest.
Nie mogę nic ze względu na jej serduszko. Nawet paracetamolu- wiem ze normalnie w ciąży można paracetamol ale nie tu. Co do kąpieli- ciężko mi się nawet wykapać- nogę podnieść tak boli, ale ciepła tez nie pomaga.

Nie mogę nic ze względu na jej serduszko. Nawet paracetamolu- wiem ze normalnie w ciąży można paracetamol ale nie tu. Co do kąpieli- ciężko mi się nawet wykapać- nogę podnieść tak boli, ale ciepła tez nie pomaga.
Kurcze to faktycznie niefajnie, chociaz to moglo Cie ominac😔 tylko tak mysle, czy to no nie rwa kulszowa? Czasem taki bol plecow moze oznaczac porod ale u Ciebie wczesnie jest, skoro nawet gin nie chcial sprawdzic to moze jednak nie🤔 jakby nie bylo szkoda , ze musisz sie meczyc.

reklama
Ja nie jestem jakąś histeryczka, ogólnie nie biorę żadnych przeciwbólowych ale ostatnie dni to myślałam ze zwątpię :( musimy dać radę bo co innego. Trzymaj się moja Dziewczynko

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry