reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada serca u dziecka i zespół DOWNA- USG połówkowe-pomocy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Trochę z innej beczki. Macie jakieś sposoby domowe na chorobę? Jestem tak chora od kilku dni- ze płakać mi się chce. Plecy bolą niemiłosiernie, nie da rady spać- ani na prawym boku ani na lewym- bo promieniuje. Na plecach ani tyle- boli. Na brzuchu tez nie- bo malutka się zaczyna denerwować. oprocz tego jeszcze kaszel i katar- ale to akurat dam rady znieść. Czuje się jak inwalidka . Helpunku. Już wlałam w siebie tyle herbaty z cytryna i wszelkich możliwych mikstur- nie pomaga. Wiem ze im dalej ciaza- to plecy mogą bolec ale aż tak? :( miałyście tak w ciąży?

Hmm a robiłaś test na covid? Bo ból pleców jest wręcz klasycznym objawem

reklama
A bylas u lekarza? Pomijajac zagrozenia dla innych , mysl tez o sobie, moze byc covid ale moze tez zapalenie oskrzeli np, w ciazy kazda infekcja powinna byc POD kontrola. Lepiej wiedziec i zaregowac w pore. U Ciebie i tak sytuacja jest powazna.
Zdrowka zycze ♥️

A bylas u lekarza? Pomijajac zagrozenia dla innych , mysl tez o sobie, moze byc covid ale moze tez zapalenie oskrzeli np, w ciazy kazda infekcja powinna byc POD kontrola. Lepiej wiedziec i zaregowac w pore. U Ciebie i tak sytuacja jest powazna.
Zdrowka zycze ♥️
Dzwoniłam do swojego i mi kazał w domu siedzieć i się leczyć domowymi sposobami,

A to mój ginekolog :) jeśli chodzi o kaszel to nie jest zle- nie czuje się na zapalenie oskrzeli tylko najgorsze są te plecy.
A ciepla kapiel ? Potem jakas masc rozgrzewajaca? Masz allergie na paracetamol? Niektorzy lekarze Daja tez ibuprom ale nie wiem jak naprawde Z tym jest.

A ciepla kapiel ? Potem jakas masc rozgrzewajaca? Masz allergie na paracetamol? Niektorzy lekarze Daja tez ibuprom ale nie wiem jak naprawde Z tym jest.
Nie mogę nic ze względu na jej serduszko. Nawet paracetamolu- wiem ze normalnie w ciąży można paracetamol ale nie tu. Co do kąpieli- ciężko mi się nawet wykapać- nogę podnieść tak boli, ale ciepła tez nie pomaga.

Nie mogę nic ze względu na jej serduszko. Nawet paracetamolu- wiem ze normalnie w ciąży można paracetamol ale nie tu. Co do kąpieli- ciężko mi się nawet wykapać- nogę podnieść tak boli, ale ciepła tez nie pomaga.
Kurcze to faktycznie niefajnie, chociaz to moglo Cie ominac😔 tylko tak mysle, czy to no nie rwa kulszowa? Czasem taki bol plecow moze oznaczac porod ale u Ciebie wczesnie jest, skoro nawet gin nie chcial sprawdzic to moze jednak nie🤔 jakby nie bylo szkoda , ze musisz sie meczyc.

reklama
Ja nie jestem jakąś histeryczka, ogólnie nie biorę żadnych przeciwbólowych ale ostatnie dni to myślałam ze zwątpię :( musimy dać radę bo co innego. Trzymaj się moja Dziewczynko

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry