M
Myszaaaa
Gość
Bez obaw. Jeśli się zdecyduję ostatecznie- nie na własną rękę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest jedyną obawa? Jeżeli tak to nie martw się, nikt Ci nie każe rodzic chorego dzieckaZdaję sobie sprawę że są pary, które starają się latami. Tylko, że często niestety tak jest, że ciąża przytrafia się niespodziewanie. Tak- już to przeczytałam- wiadro hejtu. Że mogłam się bardziej zabezpieczyć- jajowody podwiązać. Na przykład. Teraz czasu nie cofnę. Boję się, że teraz- ciąża również nieplanowana, zaszłam w nią pomimo brania tabletek, boję się, ze znów trafię jakąś rzadką chorobę. Bo dlaczego nie ja.
Kto ci kazał? Zawsze jest rozwiazaniejedna z wielu obaw. nikt mi nie każe a jednak musiałam urodzić,
jedna z wielu obaw. nikt mi nie każe a jednak musiałam urodzić,