- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
Myszaaaa
Gość
Hej. Kiepsko raczej
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Tez o Tobie pamietam i jestem ciekawa jak sobie dajesz radę dzielna kobietoHej. Kiepsko raczej
M
Myszaaaa
Gość
staram się codziennie jakiś funkcjonować, chodzę do pracy żeby nie myśleć o głupotach. Najmniej tej malutkiej potrzebny teraz mój stres.
Rozdepka
Dobre podejście. Wiem że dużo Cię to kosztuje. Nie tak łatwo trzymać fason jak się wszystko wali.staram się codziennie jakiś funkcjonować, chodzę do pracy żeby nie myśleć o głupotach. Najmniej tej malutkiej potrzebny teraz mój stres.
Jetkaa
Jak się czujesz? Dalej kiepsko u Ciebie?staram się codziennie jakiś funkcjonować, chodzę do pracy żeby nie myśleć o głupotach. Najmniej tej malutkiej potrzebny teraz mój stres.
M
Myszaaaa
Gość
Mieliśmy wizytę w pon na Agatowej w Warszawie u prof. Dangel. Mamy ” podstawowy’ HLHS bez dodatkowych „ niespodzianek”. Tak powiedziala profeseor Dangel. Co do tej glowki, ona nie jest przekonana. Wady genetycznej nie mamy. Lewej komory tez nie- ale to akurat dobra wiadomość, prawa komora jest w dobrym stanie- jak na HLHS wszystko drożne.
Jetkaa
Kochana nie orietuje się w tej chorobie, czyli to dobra wiadomość? Czy dzięki tej diagnozie szanse dzieciątka są większe?Mieliśmy wizytę w pon na Agatowej w Warszawie u prof. Dangel. Mamy ” podstawowy’ HLHS bez dodatkowych „ niespodzianek”. Tak powiedziala profeseor Dangel. Co do tej glowki, ona nie jest przekonana. Wady genetycznej nie mamy. Lewej komory tez nie- ale to akurat dobra wiadomość, prawa komora jest w dobrym stanie- jak na HLHS wszystko drożne.
reklama
M
Myszaaaa
Gość
Tak, to ze nie ma lewej komory jest lepsze niż mialaby ona być a szczątkowa bo i tak nie spełni nigdy swojej funkcji a takie dziecko intak na całe życie będzie dzieckiem jednokomorowym. To nie jest jeszcze powód do radości, ale przynajmniej jest nadzieja,
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: