- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
Myszaaaa
Gość
Nienajlepiej. Zostałam sama.
olka11135
Fanka BB :)
W sensie bez męża ?Nienajlepiej. Zostałam sama.
M
Myszaaaa
Gość
tak.
Rozdepka
Bardzo mi przykro. Nawet nie będę próbowała sobie wyobrazić co czujesz. Teraz tym bardziej przydała by Ci się pomoc jakiejś instytucji. Mam nadzieję, że przemyślisz kwestię współpracy z hospicjum perinatalnym. Może odbierasz to jak jakiś nacisk, ale czasem warto dać się komuś popchnąć do działania. Jesteś ważna w tym wszystkim i Tobie pomoc jest potrzebna. Trwając w samotnej bezsilności będziesz siebie krzywdzić. Szukaj pomocy bo ona Cię się należy.
Zawsze też możesz się tutaj wypisać o wszystkich smutkach i strachach. Nie poddawaj się ❤
Zawsze też możesz się tutaj wypisać o wszystkich smutkach i strachach. Nie poddawaj się ❤
arona
Rany... To juz naprawde okrucienstwo.
Jakby malo bylo tego co masz, jakby to tylko Twoje dziecko bylo ... Eh.
Mieszkasz Sama? Masz blisko rodzicow , rodzenstwo? Jakas dobra przyjaciolke?
Mam nadzieje, ze ktos Cie wspiera, ze zawalczysz o siebie chociaz resztkami sil
Jakby malo bylo tego co masz, jakby to tylko Twoje dziecko bylo ... Eh.
Mieszkasz Sama? Masz blisko rodzicow , rodzenstwo? Jakas dobra przyjaciolke?
Mam nadzieje, ze ktos Cie wspiera, ze zawalczysz o siebie chociaz resztkami sil
M
Myszaaaa
Gość
Czy któraś z kobiet które już rodziły- mogłaby mi napisać jakąś rozsądną listę rzeczy do szpitala dla mnie i dla dziecka? Będę rodzić w Krakowie. Wiem- jest na stronie taka lista ale dotyczy to raczej "standardowych" przypadków. tak z własnego doświadczenia. Dzięki. Może być na priv.
Czy któraś z kobiet które już rodziły- mogłaby mi napisać jakąś rozsądną listę rzeczy do szpitala dla mnie i dla dziecka? Będę rodzić w Krakowie. Wiem- jest na stronie taka lista ale dotyczy to raczej "standardowych" przypadków. tak z własnego doświadczenia. Dzięki. Może być na priv.
To zależy od szpitala. Rozumiem że ty albo Ujastek, albo Kopernika?
Muszaaaa może potrzebujesz jakichś rzeczy. Mam kocyki i miękki rożek po córeczce jak byś chciała. Może jakichś innych rzeczy potrzebujesz. W miarę swoich możliwości chętnie pomogę
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: