magda.lena91
Fanka BB :)
Jest piękna [emoji7] wyjątkowa!
@Agatucca
Przypomniałaś mi w skrócie te wszystkie miesiące.... To było tak niedawno, a jakbym o tym zapomniała.... Tyle mam roboty przy CÓRCE
Wiecie jak fajnie jest napisać, że MAM TYYLE PRACY PRZY TOSI, ŻE NIE MAM CZASU TUTAJ ZAGLĄDAĆ
A fajnie dlatego, bo JĄ MAM.
Bo właśnie leży 30 cm ode mnie i pochrapuje
To tak troche z przymrużeniem oka, bo lubię to forum jesteście wszystkie niesamowicie wspierające dla mnie. Czytam też wiadomości od Was dla taty Tosi. Macie moc.
Na co dzień nie ma takiego wsparcia. Chyba trochę tego mi brakuje. Może jakiegoś zrozumienia?
Najlepsza w tym byłaby druga mama, która robi wszystko dla swojego chorego dziecka.
Na co dzień, w natłoku spraw, przebija się gdzieś samotność w tym wszystkim.
Wczoraj był 08.04. - takie 6 miesięcy minęło jak każdy liczy
A za tydzień w poniedziałek 15.04 Antosia będzie miała dopełnienie chrztu.
Sukienkę ma, sweterek, czapeczke i opaskę z koronki buciki śliczny tort zamówiony....
Tak się cieszę, że będzie miała swoją uroczystość, gości.... Oby pogoda była słoneczna ))
Cały czas mamy rehabilitację. Ćwiczymy kontrole główki, uczy się obracać na brzuszek. Jeszce dużo pracy, ale robi postępy. Zaczęła chwytać zabawki!! Wyciąga nieśmiało rączki. Usłyszałam pierwsze "Ga Ga" - dużo gada, ale to wszystko takie głużenie chyba... Ale zaczyna już to zmieniać stopki ma ładnie rozciaganie te, wkładamy je w specjalne butli prostujące. Rośnie powoli, waży ok 5200
To taki skrót co u nas.