reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wada letalna mojej córeczki....

Co za wspaniała Mamusia!!! Jesteście cudowne dziewczyny! Odkąd Was znalazlam cały czas cichutko Wam kibicuję i modlę się o Tosieńkę. Niech Malutka Wojowniczka ma siłę do walki, niech lekarze się mylą i dzieciątko zostanie z Wami. Wszystkiego dobrego, przesyłam moc uścisków i buziaków. :-*

reklama
Jejku jaka śliczna maleńka rączuńka [emoji7] w samej rączce można się zakochać. Te chwile są takie ulotne, trzymałam za was kciuki od pierwszej Twojej wypowiedzi tutaj, tyle wyczekiwania i w końcu stał się cud, kochana księżniczka jest już na świecie. Gratulacje dla dzielnych i silnych rodziców [emoji177][emoji173]

Czekałam na znak od Ciebie jak na szpilkach, a teraz łzy same napływają do oczu. Brawo Wy dziewczyny!!!!! I brawa kangur tata! Tak bardzo wierzyłam w Wasze spotkanie! I trzymam kciuki dalej! Oby za jak najlepszy scenariusz! Gratuluję Wam narodzin upragnionej Tosi! Cieszcie się sobą!

Itsaris - tak bardzo się cieszę, że wam się udało:) Oby malutka została z wami jak najdłużej, i oby nie było tak źle, jak mówili wcześniej lekarze. Żeby zrealizował się najlepszy scenariusz:)

Gratulacje MAMUSIU!!! I dka Ciebie Tosiulko[emoji173]
To chyba najlepszy prezent urodzinowy, jaki dzisiaj dostalam[emoji7] Wiadomosc o urodzinach Tosiulki czytalam z zapartym tchem. Zdrowka[emoji173]

reklama
Dziękujemy! ♥️

Tosia jest cały czas przy mnie. Dostała na próbę mleczko w mini buteleczke że smoczkiem i poradziła sobie!! A już miała mieć zakładaną sondę. Pięknie sobie radzi.
Cały czas przy buzce ma.maseczke z tlenem, żeby łatwiej się oddychało.
Na usg wyszło więcej wad, niż wcześniej było widać. Najgorzej ma się serduszko. Jest dużo gorzej niż myśleliśmy.

Nie wiemy czy mamy minuty, godziny czy dni.
W każdej sekundzie boję się, że przestanie oddychać.
Każda chwila jest cudem.

Do góry