reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada letalna mojej córeczki....

Co za wspaniała Mamusia!!! Jesteście cudowne dziewczyny! Odkąd Was znalazlam cały czas cichutko Wam kibicuję i modlę się o Tosieńkę. Niech Malutka Wojowniczka ma siłę do walki, niech lekarze się mylą i dzieciątko zostanie z Wami. Wszystkiego dobrego, przesyłam moc uścisków i buziaków. :-*

reklama
Jejku jaka śliczna maleńka rączuńka [emoji7] w samej rączce można się zakochać. Te chwile są takie ulotne, trzymałam za was kciuki od pierwszej Twojej wypowiedzi tutaj, tyle wyczekiwania i w końcu stał się cud, kochana księżniczka jest już na świecie. Gratulacje dla dzielnych i silnych rodziców [emoji177][emoji173]

Czekałam na znak od Ciebie jak na szpilkach, a teraz łzy same napływają do oczu. Brawo Wy dziewczyny!!!!! I brawa kangur tata! Tak bardzo wierzyłam w Wasze spotkanie! I trzymam kciuki dalej! Oby za jak najlepszy scenariusz! Gratuluję Wam narodzin upragnionej Tosi! Cieszcie się sobą!

Itsaris - tak bardzo się cieszę, że wam się udało:) Oby malutka została z wami jak najdłużej, i oby nie było tak źle, jak mówili wcześniej lekarze. Żeby zrealizował się najlepszy scenariusz:)

Gratulacje MAMUSIU!!! I dka Ciebie Tosiulko[emoji173]
To chyba najlepszy prezent urodzinowy, jaki dzisiaj dostalam[emoji7] Wiadomosc o urodzinach Tosiulki czytalam z zapartym tchem. Zdrowka[emoji173]

reklama
Dziękujemy! ♥️

Tosia jest cały czas przy mnie. Dostała na próbę mleczko w mini buteleczke że smoczkiem i poradziła sobie!! A już miała mieć zakładaną sondę. Pięknie sobie radzi.
Cały czas przy buzce ma.maseczke z tlenem, żeby łatwiej się oddychało.
Na usg wyszło więcej wad, niż wcześniej było widać. Najgorzej ma się serduszko. Jest dużo gorzej niż myśleliśmy.

Nie wiemy czy mamy minuty, godziny czy dni.
W każdej sekundzie boję się, że przestanie oddychać.
Każda chwila jest cudem.

Do góry