reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wada letalna mojej córeczki....

@anielka1 pozwól, że tutaj Ci odpisze. Dziękuję za Twoje słowa ❤

Niestety policja nie złapała złodziei. Było więcej takich kradzieży, więc ich szukają. Ale nie łudzę się, że odzyskam cokolwiek z tego co straciliśmy.

1 %
Tak, chcemy zbierać dla Tosi. Właściwie już możemy zaczynać, bo wiele osób może rozliczać się od stycznia. Z tego co się orientuję, to osoby które mają firmy, własną działalność.
Jeżeli prowadzicie coś swojego, Wasz mąż, rodzice, znajomi..... Czy moglibyście przekazać dla Tosi 1% podatku?
Mogę Wam wysłać ulotki w pliku na email albo ten na adres gotowe wydrukowane pocztą.
Gdyby któraś z Was chciała pomoc, napiszcie.
*
*
*
Tosi ząbek jeszcze się gramoli do nas..... Nie daje przy tym w nocy spac. Tosia płacze od 2 do 6 rano a ja razem z Nią....

Zaczął się rok 2020. Poprzedni, był dla nas ciężki. Zwłaszcza ostatnie 3 miesiące roku, dały nam tak w kość,ze mogłabym ten rok nazwać najgorszym w moim życiu.
Jednak jets z nami Tosia, więc nie mogę nazwać tego roku złym :)
Wczoraj nie ma, jutra nie ma - jets dziś. Na tym trzeba się skupić.

Życze Wam szczęścia i zdrowia w nowym roku. Oraz dobrych osób na drodze, które podzielą się pogodą ducha.❤️

ANTONINA PODPORA - OLSZTYN.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Niestety policja nie złapała złodziei. Było więcej takich kradzieży, więc ich szukają. Ale nie łudzę się, że odzyskam cokolwiek z tego co straciliśmy.

1 %
Tak, chcemy zbierać dla Tosi. Właściwie już możemy zaczynać, bo wiele osób może rozliczać się od stycznia. Z tego co się orientuję, to osoby które mają firmy, własną działalność.
Jeżeli prowadzicie coś swojego, Wasz mąż, rodzice, znajomi..... Czy moglibyście przekazać dla Tosi 1% podatku?
Mogę Wam wysłać ulotki w pliku na email albo ten na adres gotowe wydrukowane pocztą.
*
*
*
Tosi ząbek jeszcze się gramoli do nas..... Nie daje przy tym w nocy spac. Tosia płacze od 2 do 6 rano a ja razem z Nią....

Zaczął się rok 2020. Poprzedni, był dla nas ciężki. Zwłaszcza ostatnie 3 miesiące roku, dały nam tak w kość,ze mogłabym ten rok nazwać najgorszym w moim życiu.

Życze Wam szczęścia i zdrowia w nowym roku. Oraz dobrych osób na drodze, które podzielą się pogodą ducha.❤️

Zobacz załącznik 1063047
Dziękuję, tak mamy własną działalność i przekaże również dalej :) Tosia cudna. Ja również urodziłam w zeszłym roku ,w grudniu. Na pocieszenie , u nas ząbkowanie też paskudne;) ściskam mocno ,ps.prześlij mi proszę ulotkę na adres: marzena@tesora.eu

1 %
*
*
*

Zobacz załącznik 1063047
Masz moze jakis profil na facebooku ?? Lub profil Tosienki??
Mozna by bylo udostępnić:) poszloby na caly kraj :)

I jest strona na Instagramie:
:)

Czy któraś z Was chciałabym nam pomóc w zbieraniu dla Tosi 1 %?
Mamy wydrukowane ulotki. Mogłabym trochę wysłać pocztą.
Żeby rozdać wśród rodziny, znajomych, przyjaciół, w pracy, dla znajomej księgowej itd. Byłabym bardzo wdzięczna :)
Jeżeli jest ktoś chętny to poproszę o wiadomość prywatną i adres gdzie mogłabym wysłać ulotki.

Dziękuję ❤️

I jest strona na Instagramie:
:)

Czy któraś z Was chciałabym nam pomóc w zbieraniu dla Tosi 1 %?
Mamy wydrukowane ulotki. Mogłabym trochę wysłać pocztą.
Żeby rozdać wśród rodziny, znajomych, przyjaciół, w pracy, dla znajomej księgowej itd. Byłabym bardzo wdzięczna :)
Jeżeli jest ktoś chętny to poproszę o wiadomość prywatną i adres gdzie mogłabym wysłać ulotki.

Dziękuję ❤️
Ja przyjmę :) moge adres priv ?

reklama
Do góry