To jest nie do uwierzenia jak silną dziewczynką jest Tosia i jak bardzo mylili się lekarze. Nie dawno jej szans a jest z Wami tak jak piszesz już 2 święta. Niesamowite, szczęścia dla Waszej 3kiTrochę mamy teraz zawirowań w życiu prywatnym... Ale jest ciągle w mojej głowie jedna myśl.....
To będą 2 święta Bożego Narodzenia z Tosią!!
Codziennie o tym myślę, jestem taka szczęśliwa, że jest z nami, nawet nie umiem opisać tego słowami.
Spotyka nas wiele nieszczęść, ale Tosia w tym wszystkim daje mi kopa do życia. Jest moją motywacją. Dla Niej wszystko!
Tosia uwielbia wszystko co się świeci, mryga i gra. Jak się uda, jutro tata kupi choinkę i ubierzemy. Przystroimy w światełka, na które Tosia będzie mogła patrzeć ❤ i mogę kupić dla Niej prezent! Dla mojej córeczki mogę zrobić kolejny prezent pod choinkę ❤
Zupełnie inaczej patrzę na święta. Chcę się nimi cieszyć, zapamiętać, z Tosia będą wyjątkowe ❤
reklama
@Itsaris tych dobrych myśli niech będzie jak najwięcej. I świat Bożego Narodzenia również. Gdzieś z oddali i w milczeniu wciąż Wam towarzysze. Dziękuję, że kolejne święta możemy spędzić obok was
[emoji3590][emoji3448][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji3531][emoji307][emoji178][emoji3511][emoji92][emoji293][emoji320][emoji319][emoji319][emoji319][emoji320]
[emoji3590][emoji3448][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji3531][emoji307][emoji178][emoji3511][emoji92][emoji293][emoji320][emoji319][emoji319][emoji319][emoji320]
ilmenau
Fanka BB :)
Ale Tosia ślicznie wygląda!!! Prawdziwa księżniczka
Itsaris, również życzymy wam przepięknych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia, mnóstwo zdrowia i siły oraz zapełnienia albumu świątecznego wieloma zdjęciami Tosi z tego roku oraz z przyszłych lat!
Itsaris, również życzymy wam przepięknych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia, mnóstwo zdrowia i siły oraz zapełnienia albumu świątecznego wieloma zdjęciami Tosi z tego roku oraz z przyszłych lat!
M
Mar1
Gość
Tosia bardzo dużo płacze, zwłaszcza w nocy. Nie śpi 2-6 tylko płaczę. Ja już chodzę ledwo żywa. Męczy ją te dziąsełko, jeszcze ząb się nie przebił
Jesteśmy na świętach u moich rodziców. Trochę mi pomagają, biorą Tosie na spacer, albo się pobawią. Mam wtedy czas dla siebie
Tosia ma jeszcze słabe mięśnie, nie ma takiej siły żeby coś utrzymać, ale daje rade a najlepiej to macha rączkami i potrafi wtedy nieźle walnąć mamę w twarz
Jesteśmy na świętach u moich rodziców. Trochę mi pomagają, biorą Tosie na spacer, albo się pobawią. Mam wtedy czas dla siebie
Tosia ma jeszcze słabe mięśnie, nie ma takiej siły żeby coś utrzymać, ale daje rade a najlepiej to macha rączkami i potrafi wtedy nieźle walnąć mamę w twarz
Załączniki
reklama
No pewnie, że cudownie [emoji16]@Destino Tosia nosi większe 74, może niebawem 80.
Jest drobna, ale to lepiej dla nas, bo dużo spędza czasu na rękach
Myślę, że lada dzień zobaczymy pierwszy ząb! Jest dziurką w dziąśle i czuć ząbek
Az mam łzy w oczach!!!
Nie śniłam nigdy, że zobaczę Tosi ząbek! Cudownie!!!! [emoji16]
Może stąd ostatnio więcej płaczu. Dziewczynki mało pisze, ale jestem z Wami kochane [emoji7][emoji2956][emoji178]
Podziel się: