KarolinaDD
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki! Pokaż zdjęcie testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki! Pokaż zdjęcie testu
wybacz chciałam podesłać zdjęcia ale coś nie klikłoTrzymam mocno kciuki! Pokaż zdjęcie testu
wybacz chciałam podesłać zdjęcia ale coś nie klikło
Mocne kciuki za zdrową, wręcz nudną ciążę &&&wybacz chciałam podesłać zdjęcia ale coś nie klikło
Trzymam kciuki i zdrówka! No i gratulacjeHej dziewczyny. Miałam się testować 26 sierpnia bo chciałam tydzień później, jako ze jestem po 3 stratach w tym 2 biochemiczne i po prostu tym razem w razie czego nie chciałam wiedzieć. No ale jestem bardzo niecierpliwa i nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test - ⏸. Niestety po 3 poronieniach z rzędu nie da rady cieszyć się tak do końca. Trzymajcie tylko kciuki żeby ten dzidziuś juz został z nami na zawsze
wybacz chciałam podesłać zdjęcia ale coś nie klikło
według ostatniego krwawienia termin mam na 1 maj. Tak tez mi wyliczyło w apce która od razu wyresetowalam i ustawiłam na nowo. wiec nie zakładam grupy i narazie nigdzie się nie wpisuje i nie zapeszamGratulacje!
Będziesz zakładać majówki czy to jeszcze kwiecień?
Piękne kreseczkiwybacz chciałam podesłać zdjęcia ale coś nie klikło
mieszkam w Niemczech i tutaj się bety nie robi, ale może nawet i dobrze, nic to nie zmieni, jak ma być dobrze to będzie dobrze, biorę luteinę od owu i wierze ze tym razem się udaPiękne kreseczki
Trzymam kciuki
Będziesz robiła betę?