reklama
pluto_nova
Moderator
ale nie musisz korzystać z Premium, żeby móc wrzucać zdjęcia testów owuJa właśnie sprawdziłam i mi pokazuje że premom kosztuje 25€ za 3 miesiące
Paxa
Fanka BB :)
Mi Flo woła o płatności od razu...
pluto_nova
Moderator
to kliknij po lewej krzyzykMi Flo woła o płatności od razu...
Paxa
Aaa, ok, dzięki za infoto kliknij po lewej krzyzyk
ForgetMeeNot
Hello
U mnie dziś 13 dc.. wyraźny pik na tescie. Zreszta czuje owu za rogiem czyli wszytskie skazuje na to, ze przez inofem owu przesunęła mi się z 20dc na 14
U mnie dziś 13 dc.. wyraźny pik na tescie. Zreszta czuje owu za rogiem czyli wszytskie skazuje na to, ze przez inofem owu przesunęła mi się z 20dc na 14
Ostatnia edycja:
KarolinaDD
Hej dziewczyny. Miałam się testować 26 sierpnia bo chciałam tydzień później, jako ze jestem po 3 stratach w tym 2 biochemiczne i po prostu tym razem w razie czego nie chciałam wiedzieć. No ale jestem bardzo niecierpliwa i nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test - ⏸. Niestety po 3 poronieniach z rzędu nie da rady cieszyć się tak do końca. Trzymajcie tylko kciuki żeby ten dzidziuś juz został z nami na zawsze
Mama2601
Zaangażowana w BB
U mnie równo 7 dni do . Wszystkie bóle mi przeszły, cyce nie bolą, więc myślę że nawet wcześniej zawita do mnie ale to niby lepiej szybciej zacznę nowy cykl
Żmija ze mnie na maksa... wczoraj skończył się dzień kłótnia z mężem i spaniem w osobnych łóżkach.
Żmija ze mnie na maksa... wczoraj skończył się dzień kłótnia z mężem i spaniem w osobnych łóżkach.
reklama
Lily_of_the_valley
Trzymam mocno kciuki! Pokaż zdjęcie testuHej dziewczyny. Miałam się testować 26 sierpnia bo chciałam tydzień później, jako ze jestem po 3 stratach w tym 2 biochemiczne i po prostu tym razem w razie czego nie chciałam wiedzieć. No ale jestem bardzo niecierpliwa i nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test - ⏸. Niestety po 3 poronieniach z rzędu nie da rady cieszyć się tak do końca. Trzymajcie tylko kciuki żeby ten dzidziuś juz został z nami na zawsze