LadyCaro
Fanka BB :)
mądrego to dobrze posłuchaćMoże stwierdził, ze nam to nic nie pomoże ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mądrego to dobrze posłuchaćMoże stwierdził, ze nam to nic nie pomoże ?
Powinien Ci płacić procent od zysku za reklamęBo już kilka razy go dodawałam tu na forum
ja kupiłam owulacyjny Microlife. Nie jest drogi, a daje radę No i zaczynam mierzyć jak już skończy się krwawieniePlanuję kupić na przyszły cykl termometr owulacyjny, jaki polecacie? Zaczęłam szukać ale na allegro jest ich pełno i każdy niby opinie pół na pół ... Poczekam jeszcze kilka dni ( bo może akurat się udało zaciążyć) ale chciałabym od początku nowego cyklu zacząć przygodę z mierzeniem temperatury termometrem owulacyjnym.
no właśnie on cenowo jest ok i opinie też nie najgorsze ma. Miałam go kupić ale wolałam zapytać o radę i Wasze opinieja kupiłam owulacyjny Microlife. Nie jest drogi, a daje radę No i zaczynam mierzyć jak już skończy się krwawienie
Że ten jaśniejszy jest bardziej negatywny od ciemniejszego.
Macie zabawe ze mna ;p ja sie ucze poprostu i dlatwgo pytam. Czyli wczoraj moglo byc owu ?Że ten jaśniejszy jest bardziej negatywny od ciemniejszego.
Nie mogło, skoro testy były negatywne. Równie dobrze mogła być owu ale nie wyszedł Ci test albo nie wylapalas pikuMacie zabawe ze mna ;p ja sie ucze poprostu i dlatwgo pytam. Czyli wczoraj moglo byc owu ?
Ja dostałam, ale nie podjęłam nawet tematuDostajecie też takie wiadomości na priv?
OkiNie mogło, skoro testy były negatywne. Równie dobrze mogła być owu ale nie wyszedł Ci test albo nie wylapalas piku