reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Powiem Wam, że marzę o teście ciążowym, który powie "w tym cyklu już nie miej nadziei". Gotuję się właśnie w poczekalni labo, bo testy negatywne, a @ nie ma i myślę, czy to co robię, ma sens :p
Ja też miałam testy negatywne ,miesiaczka się spozniala kilka dni ,ale u mnie ciazy nie bylo

Hej...byłam wczoraj u gina i dostałam listę hormonów do zbadania, m.in. tsh, PRL, estradiol, progesteron, fsh, aptt, protrombina d-dimery, elektrolity, glukoza. Mam sobie pić inofem i przynieść wyniki krwi.. z tym, że wyniki mogę zrobić między 4 a 6 dc, a teraz mam okres przed owu.... I tak myślę, że czy się wstrzymywać że staraniami do wyników czy próbować już teraz. Niby owu za 2 dni, podjęliśmy starania w sobotę, wczoraj, dzis przerwa (mąż wyjechał) I nie wiem czy próbować od jutra czy dać sobie czas.... mąż mówi, że to pewnie profilaktyczne badania, bo chciałam tak wszystko zaplanować na tip top i że gdyby było coś nie tak to lekarz zobaczyłby to na usg....

Hej, zrobiłam właśnie test i wyszły dwie kreski. Jestem w 12 dpo, robić dzisiaj bete czy poczekać do daty spodziewanej miesiączki?
Gratulacje rozum podpowiada zrób bete w dniu @, ale nie wytrzymalabym, pewnie chcialabym mieć czarno na białym... moze zrob sobie teraz i za 48h ale kolene powtorz juz w około 7 tyg przed wizytą.

Hej :)
Pisałyście wcześniej o horrendalnych kwotach przy diagnozowaniu niepłodności... To chciałam Wam tylko podpowiedzieć, że są różne programy i promocje więc warto śledzić Klinikę Bocian czy Fundację Ernesta na IG, czasem są jakieś bezpłatne badania. Ja dostałam się z mężem do „Programu kompleksowej ochrony zdrowia prokreacyjnego w Polsce” i dzięki temu zaoszczędziliśmy tysiące zł... Nie wiem czy jeszcze przyjmują zgłoszenia ale można sprobowac :)

reklama
Do góry