Madlen37
Zaangażowana w BB
Przyznam się bez bicia tylko fragment i fotkaA przeczytałaś post czy tylko fragment i zdjęcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyznam się bez bicia tylko fragment i fotkaA przeczytałaś post czy tylko fragment i zdjęcie?
Nie nie nie, ja w tym cyklu.mam prawie zerowe szanse na ciążę, to fabryczna, nie wywoluje we mnie emocji, wiem ze ta wlasciwa pojawia sie odrazu.Wygladają na te z Apteki Dbam o Zdrowie - DOZ, one mi praiwe zawsze kreski pokazują po czasie niestety, ale może u Ciebie jest inaczej
Tak, zgadza się i idź tą drogą. Jest ciąża, to kreska sie pojawia.Nie nie nie, ja w tym cyklu.mam prawie zerowe szanse na ciążę, to fabryczna, nie wywoluje we mnie emocji, wiem ze ta wlasciwa pojawia sie odrazu.
Ale mówisz teraz o NFZ czy prywatnieu mnie w mieście na wizytę do ginekologa czeka się około tydzień. Idziesz przed owu to lekarza, robi USG oraz daje zdjęcie z opisem
o NFZAle mówisz teraz o NFZ czy prywatnie
No to nie ma źle....U mnie do takiego u którego byłam ostatnio,dostałam się z buta,ale też miał podejście jakie miał i to było na NFZ...do 2 poszłam z polecenia kilku osob(koleżanek)i już był problem,bo na NFZ strasznie długo trzeba czekać, a prywatnie w domu w gabinecie zaś ok tydzień. ..Ale był na tyle wpozadku że 1 wizyta prywatnie ale na drugą już mnie weźnie na NFZ bo stwierdził że już ma za sobą etap kasa,kasa,kasa.a też by mnie mógł ciągnąć prywatnie ile sie da zwłaszcza że mam częste kontrolę z tą torbiela,ale już mi też wspomniał,że narazie walczymy o jajniki A później reszta,ale też jak już będzie Oki to monit czy owulka wogole jesto NFZ
Haha tak myślałam ja tylko dałam przykład, ze test po czasie może być prześliczny i nic nie znaczyćPrzyznam się bez bicia tylko fragment i fotka
ja wiem, że z NFZ nie zawsze jest kolorowo, nie wszyscy lekarze są oki ale warto szukać i próbować i znaleźć coś szybciej niż 2 lata bo można, tylko trzeba chciećNo to nie ma źle....U mnie do takiego u którego byłam ostatnio,dostałam się z buta,ale też miał podejście jakie miał i to było na NFZ...do 2 poszłam z polecenia kilku osob(koleżanek)i już był problem,bo na NFZ strasznie długo trzeba czekać, a prywatnie w domu w gabinecie zaś ok tydzień. ..Ale był na tyle wpozadku że 1 wizyta prywatnie ale na drugą już mnie weźnie na NFZ bo stwierdził że już ma za sobą etap kasa,kasa,kasa.a też by mnie mógł ciągnąć prywatnie ile sie da zwłaszcza że mam częste kontrolę z tą torbiela,ale już mi też wspomniał,że narazie walczymy o jajniki A później reszta,ale też jak już będzie Oki to monit czy owulka wogole jest
Ja się z tym zgodzę...Ale nie wiem czy tak na NFZmozesz iść z buta na monitoring czy dopiero np lekarz podejmnie się tego jak już będzieszjego stała pacjetka...bo jak by z tym było tak łatwo to wiele z Was by nie płaciła za monitoring tylko by szła do byle jakiegoja wiem, że z NFZ nie zawsze jest kolorowo, nie wszyscy lekarze są oki ale warto szukać i próbować i znaleźć coś szybciej niż 2 lata bo można, tylko trzeba chcieć