reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Jesteśmy w bardzo podobnym momencie. Ja mam planowo mieć miesiączkę 15 sierpnia. Owu 1 max 2 sierpnia miałam (wychodzi tak z USG przed i moich obserwacji) i mocno zastanawiam się nad beta jutro ale tylko dlatego, że mąż ma urodziny i miałabym lepszy prezent dla niego 😅 to będzie 25 dc
To testuj 😀 ja zacznę od testów, dzisiaj kupię i jutro rano będę sprawdzać, ewentualnie w piątek pójdę na betę. Ogólnie czujesz coś etc.?

reklama
To testuj 😀 ja zacznę od testów, dzisiaj kupię i jutro rano będę sprawdzać, ewentualnie w piątek pójdę na betę. Ogólnie czujesz coś etc.?
Nie tam, testowanie mnie nie satysfakcjonuje 😜 a szczerze wolę zobaczyć betę poniżej 5 niż biały test 🙈 a ja cienia i tak nie widzę,.kreska ma być kreska

Czuje się zupełnie normalnie, czasem boli mnie podbrzusze, ale nie wiem z czym to łączyć 😂

W piątek to na betę nie pójdę bo po pierwsze idę na 8 do pracy, więc nie zdążę a po drugie nie miałabym jak sprawdzić ewentualnego przyrostu bo w niedzielę moje laboratorium nieczynne a po Warszawie nie chce mi się jeździć 😜
Nie wiem w sumie czy jest sens jutro robić betę. Chyba nie, raczej sobie wmawiam że może coś wyjść 😂

Nie tam, testowanie mnie nie satysfakcjonuje 😜 a szczerze wolę zobaczyć betę poniżej 5 niż biały test 🙈 a ja cienia i tak nie widzę,.kreska ma być kreska

Czuje się zupełnie normalnie, czasem boli mnie podbrzusze, ale nie wiem z czym to łączyć 😂

W piątek to na betę nie pójdę bo po pierwsze idę na 8 do pracy, więc nie zdążę a po drugie nie miałabym jak sprawdzić ewentualnego przyrostu bo w niedzielę moje laboratorium nieczynne a po Warszawie nie chce mi się jeździć 😜
Nie wiem w sumie czy jest sens jutro robić betę. Chyba nie, raczej sobie wmawiam że może coś wyjść

Racja piątek to zły pomysł na bete. W poniedziałek home office i zrobię bete a potem powtórzę. Pewnie do tego czasu będę niecierpliwa więc raczej wjedzie test o czułości 10.

Dziewczynki proszę o poradę..
Czy normalne jest to że tsh szybuje w górę w ciąży? Przedwczoraj miałam wynik tsh 2.40 (w tamtym roku w ciąży miałam 2.45 i b.dobry endokrynolog stwierdził że jest ok, później nie spr)
A z dzisiaj wynik tsh 3.18 i to jest górna granica 1 trymestru.
Nigdy nie miałam problemów z tarczycą.
Betka z dziś 171. 4 tydz. (Owulacja z kalendarza 26 lipca we wtorek, a w środę wcześniejszą 20 lipca robiłam test i był biały).

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. U mnie dziw 3dc. Rano byłam na badaniach i mam cześć wyników.
Glukoza 88
Insulina 7,72
wskaźik HOMAir 1,29, a więc a więc w normie. Ostatnio insulinę na czczo miałam ok 13, także chyba moja IO narazie odpuściła

ale... to chyba tyle z dobrych informacji

LH 4,75
FSH 7,72
Stosunek LH/FSH 0,61 .... czyli dupa..prawda? podpowiecie coś?
:(

Do góry