aneta85aneta
Fanka BB :)
Dziewczyny mam 10dpo i pytanie czy testować czy poczekać do weekendu? Okresu planowo 17.08. Objawy to bolące sutki Ciekawe czy uda się w tum cyklu ujrzeć ||
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twoja faza lutealna ma 17-18 dni :-)?Dziewczyny mam 10dpo i pytanie czy testować czy poczekać do weekendu? Okresu planowo 17.08. Objawy to bolące sutki Ciekawe czy uda się w tum cyklu ujrzeć ||
nikt Cię nie może powstrzymać przed testowaniem...Dziewczyny mam 10dpo i pytanie czy testować czy poczekać do weekendu? Okresu planowo 17.08. Objawy to bolące sutki Ciekawe czy uda się w tum cyklu ujrzeć ||
Hmm na to wygląda że tak. Nigdy o tym nie myślałam. Czy może tyle trwać? Wydaje mi się że chyba 16.Twoja faza lutealna ma 17-18 dni :-)?
No bo jeśli wiesz kiedy była owulacja i wiesz kiedy dokładnie masz mieć okres to wychodzi, że jest taka długa . Teoretycznie norma to 10-16 dni ale czy 18 to źle to nie wiem, trzeba by ginekologa zapytać.Hmm na to wygląda że tak. Nigdy o tym nie myślałam. Czy może tyle trwać? Wydaje mi się że chyba 16.
mam nadzieje, że trzon poszedł w ruchPrzepraszam, że ja znowu tak ni z gruchy ni z pietruchy ale chciałam wrzucić mój test owulacyjny, żeby nie było, że tylko plaża, morze i basen
Zobacz załącznik 1431812
Przywieziesz małego Turka?Przepraszam, że ja znowu tak ni z gruchy ni z pietruchy ale chciałam wrzucić mój test owulacyjny, żeby nie było, że tylko plaża, morze i basen
Zobacz załącznik 1431812
Dwie kreski, o kurka!Przepraszam, że ja znowu tak ni z gruchy ni z pietruchy ale chciałam wrzucić mój test owulacyjny, żeby nie było, że tylko plaża, morze i basen
Zobacz załącznik 1431812
Z tym okresem to czasami przesunie się +2/-2 dni, ale zwykle jest średnio z wyliczeń co 32 dni. Owulacja w tym cyklu potwierdzona z testu i odczuć oraz byłam u lekarza i też wspomniał że powinna być w tych dniach z wielkości pęcherzyka. No nic muszę się temu przyjrzeć ale mam nadzieję że teraz. Je będę musiała.No bo jeśli wiesz kiedy była owulacja i wiesz kiedy dokładnie masz mieć okres to wychodzi, że jest taka długa . Teoretycznie norma to 10-16 dni ale czy 18 to źle to nie wiem, trzeba by ginekologa zapytać.