ForgetMeeNot
Fanka BB :)
A czy któraś z Was zadka w ciąże przy stosunku LH/FSH 0,61?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To była konsultacja przez SMS bo wizyty miałam u niego raz w miesiącu to pamiętam, że jak mu wysłałam te wyniki to tylko odpisał że to są całkiem dobre wyniki i tyle. Nic nie mówił o skokach w ciąży.Dzięki za odpowiedź.
Czyli to zależy od lekarza czy mówił, że te skoki tsh w ciąży to normalna rzecz?
Też dziś mi wyszedł całkiem ładny. szkoda tylko, że cykl stracony.Przepraszam, że ja znowu tak ni z gruchy ni z pietruchy ale chciałam wrzucić mój test owulacyjny, żeby nie było, że tylko plaża, morze i basen
Zobacz załącznik 1431812
Moja endokrynolog powiedziała mi, że przed ciążą musimy koniecznie zbić do mniej niż 2, bo wyższy wynik jest niebezpieczny dla ciąży. A jak już zajde, to jak tylko się dowiem, mam zrobić badanie i się zgłosić, ale podobno może podskoczyć.Dzięki za odpowiedź.
Czyli to zależy od lekarza czy mówił, że te skoki tsh w ciąży to normalna rzecz?
robię te same testy i czekam na taką kreskę narazie słabiakTeż dziś mi wyszedł całkiem ładny. szkoda tylko, że cykl stracony.
Dla porównania to test zrobiony ok 6h wcześniej.robię te same testy i czekam na taką kreskę narazie słabiak
no to ja mam właśnie taki teraz miałam taki o 10 i o 14. To hyba jeszcze ze 2 dziś zrobię xDDla porównania to test zrobiony ok 6h wcześniej.
Dzięki za odpowiedzi dobre Kobiety.Moja endokrynolog powiedziała mi, że przed ciążą musimy koniecznie zbić do mniej niż 2, bo wyższy wynik jest niebezpieczny dla ciąży. A jak już zajde, to jak tylko się dowiem, mam zrobić badanie i się zgłosić, ale podobno może podskoczyć.