reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Myślę, że przy tym nie zachodzeniu są też inne czynniki. Nie można generalizować 🤷
Ja nie mierze temperatury, śluz mam inny to zauważam ale nie staram się długo, więc nie będę się wypowiadać czy się zachodzi czy nie.
Coś w tym myśli być...ja też nie staram się długo, ale zastanawia mnie to jak z tym sluzem plodny jest jak np owulki nie ma ...chodzi mi o to czy to nie jest tak że jak masz cykl bezowulacyjny to sluzu plodnego też nie powinno być.?ma któraś z Was jakąś wiedzę na ten temat?

reklama
Chyba któraś pisala, ze miala wszystkie objawy lacznie ze śluzem a owulki brak. Ale tez i ze ten rozciagliwy nie wystepuje w czasie owulacji w tym konkretnym dniu tylko zmienia się na inny i to jest ten dzień.

A oto bociany z moich rodziców dachu 🤣😂 no to cos musi znaczyć 😁🤣😂

Załączniki

• 20220809_111909.jpg
    20220809_111909.jpg
    122,5 KB · Wyświetleń: 78
Eh...ja w tym cyklu miałam bociana codziennie .nawet sąsiadka mi mówiła że może coś przynieście, borok siedział codziennie na słupie i klekotal, ale nic nie wyklekotal i więcej się nie pojawił

Chyba któraś pisala, ze miala wszystkie objawy lacznie ze śluzem a owulki brak. Ale tez i ze ten rozciagliwy nie wystepuje w czasie owulacji w tym konkretnym dniu tylko zmienia się na inny i to jest ten dzień.

A oto bociany z moich rodziców dachu 🤣😂 no to cos musi znaczyć 😁🤣😂
Ja widziałam wczoraj lecącego nad moja głową. a mam płodne. I chcę wierzyc, że to jakiś znak 🤔🥲

reklama
Do góry