DobreMyśli
Fanka BB :)
Miała któraś ostatni okres 11 lipca i ma nieregularne cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio tak miałam..od potencjalnej owu do samej miesiaczki. Ból podbrzusza,cycki,Ktora ze mną jest w 18 dniu cyklu, mnie dobija to pobolewanie podbrzusza, jakby w dniu okresu nie wystarczało to prawie w 3 tyg cyklu jeszcze musi.
Wkurza mnie to, kiedys tak nie mialam. Nie wiem czy z wiekiem czuje sie mocniej czas okołoowulacyjny bardziej czy po cc...Ja ostatnio tak miałam..od potencjalnej owu do samej miesiaczki. Ból podbrzusza,cycki,
Może to być ból okoloowulacyjny, może być tez tak ze jest to ból spowodowany endometrioza. Ja mam co cykl bole od owu do okresuWkurza mnie to, kiedys tak nie mialam. Nie wiem czy z wiekiem czuje sie mocniej czas okołoowulacyjny bardziej czy po cc...
Szczerze tego życzę. A ja widziałam to:Ja widziałam wczoraj lecącego nad moja głową. a mam płodne. I chcę wierzyc, że to jakiś znak